07 Μαρτίου 2013

Σοκαρισμένος ο κερατάς σύντροφος της πανελίστριας που συνελήφθη για πορνεία-Της είχε γνωρίσει τους γονείς του (βίντεο)

Από τα σύννεφα έπεσε ο -εδώ και τρία χρόνια- σύντροφος της πανελίστριας μόλις πληροφορήθηκε τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες της γυναίκας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί.


Έτοιμος να πει «τέλος» στην τρίχρονη σχέση και φυσικά στα σχέδια για γάμο που υπήρχαν στο ζευγάρι φέρεται να είναι ο γοητευτικός σύντροφος της πανελίστριας (σ.σ. Ο οποίος έχει σχέση με το χώρο του θεάματος) ο οποίος ποτέ δεν φανταζόταν ότι η συνεσταλμένη κοπέλα που γνώρισε στους γονείς του θα γινόταν πρωταγωνίστρια σε ροζ σκάνδαλο.

Όλα αυτά στα πλαίσια του ρεπορτάζ της Μεσημεριανής Μελέτης που επισημαίνει την άθλια ψυχολογική κατάσταση της πανελίστριας, το όνομα της οποίας έχει αρχίσει να διαρρέει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Εξίσου σοκαρισμένοι και προδομένοι φέρονται να είναι και οι γονείς του συντρόφου της πανελίστριας, που της είχαν ανοίξει την πόρτα του σπιτιού τους. Ιδιαίτερα δε η μητέρα του, στην οποία είχε κάνει εντύπωση ο ήρεμος χαρακτήρας της και το πόσο καλοσυνάτη ήταν.

Τέλος, «προδομένη» αισθάνεται και η ίδια η πανελίστρια, την οποία οι άντρες που διαχειρίζονταν το κύκλωμα είχαν διαβεβαιώσει ότι τα πάντα είναι καλά οργανωμένη και ότι η ίδια θα ήταν ασφαλής.



iefimerida.gr