07 Μαρτίου 2013

Ο Δραγασάκης έχει μπερδέψει την αντιπροεδρία της Βουλής με σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ...

Ξέχασε δήθεν το μικρόφωνό του ανοιχτό για να ακουστεί τυχαία το ειρωνικό σχόλιό του για τον Δένδια, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με τα σχόλια για ομιλία βουλευτή της Χρυσής Αυγής!


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των επικαίρων ερωτήσεων στην Ολομέλεια αναβλήθηκε λόγω κολλήματος υπουργού η συζήτηση ερώτησης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού σχετικά με την εξάλειψη των αιτίων που στρέφουν τους νέους στην τρομοκρατία στους χώρους των Πανεπιστημίων.

Ανακοινώνοντας όμως την ματαίωση της συζήτησης της ερώτησης ο κ. Δραγασάκης "ξεχάστηκε" και άφησε ανοιχτό το μικρόφωνό του προκειμένου να ακουστεί…

«Γιατί δεν ήρθε ο υπουργός; Πώς είπαμε ότι τον λένε; Αν ναι, ο κ. Δένδιας, καιρό έχουμε να τον δούμε…»!

Η αναφορά αυτή του κ. Δραγασάκη σχολιάστηκε με πολλές δώσεις ειρωνείας από τους βουλευτές οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο κ. Δραγασάκης ξεχάστηκε και νόμιζε πως αντί για το προεδρείο της Βουλής βρισκόταν σε σύσκεψη στην Κουμουνδούρου.
 
newsbomb.gr

Εμείς να θυμίσουμε ότι και την προηγούμενη βδομάδα σχολίασε απόψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που δεν του άρεσαν, με αποτέλεσμα να γίνει η Βουλή χάβρα από τις φωνές του κομμουνιστή και τους Χρυσαυγίτες... σήμερα ήταν η σειρά της ΝΔ να γίνει αποδέκτης της ειρωνίας και των σχολίων του μπαμπά της κατηγορούμενης για εμπορία όπλων και ναρκωτικών... αυτά για όσους ΝΔίτες γέλαγαν την περασμένη εβδομάδα και τώρα ήρθε η σειρά τους...