14 Μαρτίου 2013

Φτάνει πια με τα φιλελεύθερα ρεμάλια του Οργ. Αποξήρανσης Κωπαϊδας! Κρατικοποίηση τώρα!

Σύντροφοι,

Φτάνει πια με την κοροϊδία των πληρωμένων μηχανισμών! Φτάνει πια με τον δογματισμό των «φιλελεύθερων» πολιτικών που έφεραν την χώρα ως εδώ.

Τέρμα η ξύλινη γλώσσα σύντροφοι. ‘Ήρθε η ώρα για πραγματικές λύσεις. «Κάθε κοινωνικό προτσές παραγωγής εξεταζόμενο στη διαρκή του συνάφεια και στην αέναη ροή της ανανέωσής του, είναι ταυτόχρονα και προτσές αναπαραγωγής».


Πόσο πιο καθάρια πια να το εξηγήσει ο σύντροφος Μαρξ στις πλατιές μάζες! Η φωνή του γίνεται κατανοητή και στα αυτιά του τελευταίου μουζίκου.

Η εργατική υπεραξία του προλετάριου δεν μπορεί να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις του κάθε επιχειρηματία-δράκου.

Τριάντα χρόνια τώρα, τα φιλελεύθερα κοράκια από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις Εταιρείες Αποξήρανσης της Κωπαΐδας, τα Τοπικά Κέντρα Αγροτικής Ανάπτυξης και τις διάφορες ΟΠΕΠ ΑΕ απομυζούσαν τον κόπο και τον μόχθο του εργάτη. ΩΣ ΕΔΩ.

Οι σύντροφοι βουλευτές που κραυγάζουν το δίκιο τους, ξέρουν. Έχουν νιώσει οι ίδιοι την μπότα του φιλελευθερισμού στο σβέρκο τους, ιδρώνοντας σε έμμισθες συνδικαλιστικές επιτροπές Δημοσίων Οργανισμών.

Αφουγκραστείτε τους.

Ο προλετάριος σύντροφοι δεν ανήκει στους καπιταλιστές. Δεν ανήκει σε κανέναν. Ούτε στον εαυτό του. Ανήκει στο Κόμμα. Ο ιδρώτας του μπορεί να ποτίζει μόνο το αγέρωχο, αιωνόβιο δένδρο του Σοσιαλισμού.

Ήρθε η ώρα να πάρει ο λαός την πλουτοπαραγωγική διαδικασία στα χέρια του. Κρατικοποίηση τώρα! Η φωνή ενός εκατομμυρίου άνεργων υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα το απαιτεί! Ας τους στοιχίσουμε λοιπόν, με φτυάρια στο χέρι και ας κάνουμε την φωνή τους να αντιλαλήσει στην παγωμένη Τούνδρα.

Δεν υπάρχει χώρος για πισωγυρίσματα ή διαφωνίες. Μάλλον υπάρχει. Αλλά Ανατολικά από τα Ουράλια. Μέχρι οι αντιδραστικοί να ανανήψουν αυτοβούλως μέσα από την κατανυκτική, καταναγκαστική εργασία.

Σύντροφοι. Διαβάζω τα σχόλιά σας και σαν σωστός Κομμουνιστής κάνω την αυτοκριτική μου. Εσείς, για καλό και για κακό, ετοιμάστε καμιά βαλίτσα. Και ντυθείτε ζεστά...

Lavrenti Beria

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Lavrenti Beria εμφανίστηκε στα ξαφνικά και μπορεί και πάλι το ίδιο έξαφνα να χαθεί στα σκοτεινά σοκάκια της ιστορίας. Αυτό που διαβάσατε μπορεί να ήταν το τελευταίο κείμενο του μεγαλύτερου συνωμότη των δύο τελευταίων αιώνων.

Πηγή:www.capital.gr