28 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Αρχηγός των τρόλ ο νέος γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτύρεται ότι δεν είναι κομμα ο ΣΥΡΙΖΑ

Οργανωτής της ομάδας των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νέος Πρόεδρος της νεολαία που έφτιαξε ο Τσίπρας. Ο άπλυτος και ακούρευτος ΣΥΡΙΖΑίος εμφανίζεται σε βίντεο να παραδέχεται με άλλους ότι τους αρέσουν οι διαδικτυακοί τσακωμοί. Μάλιστα σε τυχαία λήψη της κάμερας της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι αλληλοενημερώνονται με...
email προκειμένου να αποδομήσουν διαφημιστικό σποτ της ΝΔ. Ενημερώνουν ποιο είναι το hashtag (δυνατότητα του twitter που λειτουργεί σαν λέξη κλειδί για να σου βρει αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα) για τον αρνητικό σχολιασμό του βίντεο προκειμένου κάποιος να βρίσκει τις αρνητικές αναφορές τους στο twitter (Δείτε το βίντεο στο τέλος)


Ο νεαρός σε αρθρογραφία του στο Red NoteBook ανέφερε επίσης:

"Όλα αυτά δείχνουν ότι απέχουμε αρκετά ακόμα από τη συγκρότηση ενός δημοκρατικού κόμματος, από μια ουσιαστική ιδεολογικοπολιτική συζήτηση που θα αναδείξει νέα εργαλεία, νέες συγκλίσεις και αποκλίσεις και φυσικά από μια σε βάθος, ουσιαστική συζήτηση για μια κυβέρνηση της αριστεράς και τις προγραμματικές και πολιτικές μας αιχμές."

Δείτε τον άπλυτο στο βίντεο