18 Μαρτίου 2013

Τελικά ο Όλι Ρεν ή ο Αναστασιάδης έστειλε χαιρετίσματα στη Μέρκελ;;;

Κυκλοφορούν δύο διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας είδησης!!!! Διαλέξτε και πάρτε:

Όλι Ρέν: Να δώσετε χαιρετίσματα στην κυρία Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και αρμόδιο Επίτροπο για οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρέν, αλλά και με πολύ στενό συνεργάτη της Άγκελα Μέρκελ, είχε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ρέν είπε στον κ. Αναστασιάδη: "Όταν σας προειδοποιούσα ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να εγκρίνει την συμφωνία, δεν ακούγατε και επιμένατε. Να δώσετε χαιρετίσματα στην κυρία Μέρκελ».

http://www.skai.gr/news/politics/article/226698/oli-ren-na-dosete-hairetismata-stin-kuria-merkel/?utm_source=rss_news_politics&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss

Αναστασιάδης: "Χαιρετίσματα στη Μέρκελ"

Μήνυμα στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγνκελα Μέρκελ, φέρεται να έστειλε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης εκφράζοντας με ειρωνικό τρόπο, την πικρία του για τον εκβιασμό που υπέστη στο Eurogroup.

Όπως μετέδωσε το MEGA, επικαλούμενο πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου, ο κ. Αναστασιάδης τηλεφώνησε προς τον αρμόδιο Επίτροπο Όλι Ρεν και τον Ευρωβουλευτή Έλμαρ Μπροκ, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της Άνγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Αναστασιάδης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς την Γερμανίδα καγκελάριο: "Όταν σας προειδοποιούσα ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να εγκρίνει την συμφωνία δεν ακούγατε και επιμένατε. Να δώσετε χαιρετίσματα στην κα Μέρκελ".

Ουσιαστικά ο Νίκος Αναστασιάδης, διαμηνύει ότι το σχέδιο δεν περνάει και ζητάει αλλαγές.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/anastasiadhs_xairetismata_sth_merkel.2173403.html