26 Μαρτίου 2013

Ιδού το μεγαλύτερο πρόβλημα του Υπουργείου Οικονομικών και της ΧΩΡΑΣ!


Όχι, η τελική λύση και η διαχείριση των προβλημάτων που έχουν σχέση με την οικονομία της χώρας μας, δεν φταίει ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών ή ο πρωθυπουργός ή το Γιούρογκρουπ ή η κακιά μας η τύχη που δεν προχωρά ποτέ στην τελική της φάση!

Το τεράστιο ΦΡΕΝΟ στην όποια καλή προσπάθεια, στις όποιες καλές προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, το βάζουν...

ΟΛΟΙ εκείνοι οι ΜΟΝΙΜΟΙ υπάλληλοι, ΟΛΟΙ εκείνοι οι περίεργοι ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ του εκάστοτε Υπουργού και των Υφυπουργών, ΟΛΟΙ εκείνοι οι ΠΡΩΗΝ συνεργάτες, η ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, πέρασαν από τους γκισέδες κάποιου μεγάλου ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ της Ελλάδας.

Τελεία και παύλα.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ λοιπόν οι πρώην υπάλληλοι των μεγάλων τραπεζικών ομίλων, όταν βρεθούν στην κατάλληλη θέση ευθύνης, θα στηρίξουν με νύχια και με δόντια, ΟΧΙ το συμφέρον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ το συμφέρον του ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Απλά είναι τα πράγματα.

Στη σημερινή θέση ευθύνης που κατέχουν, θα κάτσουν ένα χρόνο, άντε δυο τρία το πολύ, όσο θα διαρκέσει και η δύναμη εκείνου του πολιτικού που τους επέλεξε για να κάνουν αυτήν την δουλειά. Μετά θα φύγουν.

Κι εσείς που λέτε να βρουν νέα δουλειά; ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ή σε κάποια νέα ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ πάντα αφεντικά.

Να μην έχουμε λοιπόν παρωπίδες: ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ όλοι εκείνοι οι σύμβουλοι και οι παρασύμβουλοι, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ που έχουν εργαστεί για ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

Να μπούνε στη θέση τους άνθρωποι που έχουν ΕΡΓΑΣΤΕΙ στον ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

Που είχαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους ΤΟΣΑ χρόνια τους αιμοδιψείς τραπεζίτες!

Μόνο τότε ΙΣΩΣ επανδρωθούν οι ΠΟΝΗΡΕΣ υπηρεσίες του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ με ανθρώπους που πραγματικά θα νοιάζονται για να έρθει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ οικονομίας και όχι να νοιάζονται μόνο για την διάσωση των μεγάλων ελληνικών τραπεζικών ΟΜΙΛΩΝ.

Τα είπα και δεν φέρω πλέον καμία αμαρτία

ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ

http://taxalia.blogspot.com/2013/03/blog-post_7081.html