17 Μαρτίου 2013

Να επανορθώσει αμέσως η ΔΗΜ.ΑΡ. την κατάπτυστη ανακοίνωσή της... άκου φασίστες οι Τούρκοι!

Η ΔΗΜ.ΑΡ. της Ρεπούση, ανακοίνωσε κατακεραυνώνοντας τον Κατίδη ότι " ...ο κύριος Κατίδης δεν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφύγων, που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το ρατσισμό και τον φασισμό".

Επειδή η παραπάνω αποστροφή, μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις ότι οι πρόσφυγες μικρασιάτες και Κωνσταντινουπολίτες, πλήρωσαν ακριβά τονΤουρκικό ρατσισμό και φασισμό, δηλαδή τον φασισμό του Μουσταφά Κεμάλ,
είναι απαραίτητη η διευκρίνιση ότι οι πρόσφυγες έπεσαν ασφαλώς θύματα ελληνικού φασισμού και ρατσισμού, διότι δεν είναι δυνατόν ένα προοδευτικό κόμμα να προσάπτει αυτά τα χαρακτηριστικά στη μεγάλη μας φίλη και γείτονα Τουρκία.

Ένα προοδευτικό κόμμα είναι υποχρεωμένο να καταδικάζει καθημερινά για ρατσισμό και φασισμό, τους μοναδικούς ρατσιστές και φασίστες του πλανήτη, που δεν μπορεί να είναι παρά μόνον Έλληνες.
Αλλιώς, τι προοδευτικό κόμμα είναι;

Προφανώς, οι πρόσφυγες έπεσαν θύματα ρατσισμού και φασισμού από τους Έλληνες, όταν ήρθαν στην Ελλάδα. Αυτό δεν εννοείτε;

Να σπεύσουν λοιπόν να διευκρινίσουν, ότι όταν μιλούν για ρατιστές και φασίστες δεν εννοούν τους Τούρκους δημοκράτες που διευκόλυναν χωροταξικά τους πρόσφυγες στη Σμύρνη, ώστε να μην προβληματιστούν από τον συνωστισμό, αλλά τους Έλληνες φασίστες Βενιζέλο, Πλαστήρα, Γονατά, Γούναρη, Χατζηανέστη, Πρωτοπαπαδάκη, Μπαλτατζή, Θεοτόκη, και οποιοδήποτε άλλο όνομα, αρκεί να συνδυάζεται με "Έλληνα" και "πρόσφυγες". Και το "Γλίξμπουργκ" δεν είναι κακό !
Αλλά όχι και να δυσφημούμε ως φασίστες κάποιους Τούρκους αδερφούς!

Διευκρινιστική αμέσως λοιπόν !

Φώτης Μακρίδης