07 Μαρτίου 2013

Ξύλο μεταξύ διευθύντριας και δημοσιογράφου στην ΕΡΑ Κομοτηνής!

Στο τμήμα για αλληλομηνύσεις κατέληξαν μια εργαζόμενη δημοσιογράφος και η διευθύντρια της ΕΡΑ Κομοτηνής…. Μετά το απίστευτο περιστατικό βίας που συνέβη μεταξύ τους!


Σύμφωνα με το rodopinews.gr, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης 6 Μαρτίου, όταν η δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να κάνει την δουλειά της, διαπίστωσε πως ο υπολογιστής στον οποίο έπρεπε να δουλέψει χάλασε, τότε ζήτησε τον λόγο από τους τεχνικούς υπεύθυνους και από την διευθύντρια.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, όταν ζήτησε το λόγο η δημοσιογράφος δέχτηκε επίθεση από τη διευθύντρια, η οποία φέρεται να την έπιασε από το λαιμό, να την έβγαλε στο διάδρομο και να την χτύπησε, προσπαθώντας να την ρίξει κάτω. Η εργαζόμενη επιχείρησε να αμυνθεί, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει ο τεχνικός προϊστάμενος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να λήξει προσωρινά, όπως αποδείχτηκε τελικά, το περιστατικό.

Ωστόσο υπήρξε και συνέχεια, αφού μετά από ιατροδικαστική εξέταση των τραυμάτων της δημοσιογράφου, υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος της διευθύντριας, η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, μετέφερε τη δική της θέση για το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο ραδιοφωνικό σταθμό, ισχυριζόμενη επί της ουσίας πως η εργαζόμενη ήταν εκείνη που της επιτέθηκε και στην συνέχεια υπέβαλε με την σειρά της μήνυση.