14 Μαρτίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;

Τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως! Μα τι πίνουν επιτέλους; Ο καθένας κρύβεται πίσω από μια νταμπέλα - εδώ του ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ- και γράφει ότι συκοφαντία γουστάρει για όποιον γουστάρει! Ο εισαγγελέας Κιλκίς έχει διαβάσει το κείμενο που μοίρασαν στους κατοίκους; Μιλάμε ότι τέτοια συκοφαντία και ψέμα είχαν να φάνε οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες από την εποχή του ΣΤΑΛΙΝ:

Αυτό το έντυπο μοιράστηκε πριν μερικές ημέρες στη συγκέντρωση των ανθρώπων που είναι κατά της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας. Στους ανθρώπους που δεν θέλουν να τους.... 'κόψουν τη θέα'.
 Σε εκείνους που ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι στη Φινλανδία, στη Σουηδία και στη Νορβηγία για παράδειγμα, βγάζουν σαν τρελοί το χρυσάφι από τη γη τους και βοηθούν τις επιχειρήσεις να σκάψουν κι άλλο για να δώσουν περισσότερη δουλειά στις χώρες τους!
 ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ!

 Μόνο εδώ στη χώρα των 'ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ' ξέρουν τον ίσιο δρόμο, τον δρόμο τον σωστό και μας τον δείχνουν.
Όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι στον κόσμο είναι απλά ηλίθιοι που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου!!!
Μόνο κρυμμένοι πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας, πίσω από κενές λέξεις και κούφια συνθηματολογία θα μπορούσαν να γράψουν και να μοιράσουν τέτοιο δηλητήριο σε ανυποψίαστους πολίτες! Και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που είναι; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΨΕΜΑ;