22 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μικρομολογιούχων έξω από την Βουλή- Αποδοκίμασαν τον Παναγιώταρο [εικόνες]

Ξεκίνησε σήμερα στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η ακροαματική διαδικασία για το «κούρεμα» ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, με 1.000 περίπου μικρομολογιούχους να έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Βουλή και να διαμαρτύρονται κρατώντας πανό κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ επίσης άφησαν στον αέρα μαύρα μπαλόνια.


Σε έντονη διαμαρτυρία προχώρησαν οι μικροομολογιούχοι του ελληνικού δημοσίου οι οποίοι είδαν τα ομόλογα τους να «κουρεύονται» μέσω του PSI. Οι ομολογιούχοι, συγκεντρώθηκαν έξω από το ΣτΕ όπου ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία, μετά κινήθηκαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, από εκεί στο υπουργείο Οικονομικών και εν τέλει κατέληξαν έξω από την Βουλή όπου συγκεντρώθηκαν έξω από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν κάνει φραγμό.

Οι διαμαρτυρόμενοι, ύψωσαν πανό με τις φωτογραφίες του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου το οποίο γράφει «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», ενώ άφησαν και μαύρα μπαλόνια στον αέρα. Από την οργή τους, δεν γλίτωσε ούτε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος όταν κατέβηκε από την Βουλή για να συνομιλήσει μαζί τους εισέπραξε ηχηρά γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες.

http://www.iefimerida.gr/node/96289#ixzz2OGyoDuYW