08 Μαρτίου 2013

Χοιροβοσκός: "Ο Σαμαράς προσέβαλε τον Αντρέα"... ε και; Που είναι το πρόβλημα;

Έξαλλο έκαναν τον Μιχάλη Καρχιμάκη οι αναφορές του Αντώνη Σαμαρά σε «λαϊκιστές» και «ψευτοπροοδευτικούς», κατά την ομιλία του για τα 15 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, καθώς σε αυτές αναγνώρισε τον εαυτόν του και το μεγάλο ηγέτη του τον Ανδρέα.


Ο Μιχάλης Καρχιμάκης εξέλαβε τις αναφορές του πρωθυπουργού ως κεκαλυμμένη επίθεση στον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο κ. πρωθυπουργός ξεπέρασε τα όρια του στην εκδήλωση για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Κ. Καραμανλή», έγραψε ο απερχόμενος γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και διερωτήθηκε: «Μίλησε για ψευτοπροοδευτικούς της περιόδου, ποιον άραγε εννοούσε; Μίλησε για επικοινωνιακά παιγνίδια, τι να εννοούσε άραγε; Μίλησε για λαϊκισμούς και ψευτοκουλτουριάρηδες, ποιον εννοούσε άραγε;»

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης απευθύνθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι προσέβαλε «ένα διαχρονικό μεγάλο ηγέτη που έδωσε άλλη πνοή στους ανθρώπους και την πατρίδα απέναντι σε πολιτικές που εκφράζατε εσείς και η παράταξη σας».

Πρόσθεσε πως ο τρόπος του προσέβαλε την ίδια την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε,κάνοντας παράλληλα λόγο για «αντιμνημονιακό λαϊκισμό» των «Ζαππείων».

«Δυστυχώς, δεν βρέθηκε κανείς να σας απαντήσει ούτε καν εμμέσως στους ασεβείς χαρακτηρισμούς για τον αείμνηστο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης τον Ανδρέα Παπανδρέου», κατέληξε στη δήλωσή του.

matrix24.gr