27 Μαρτίου 2013

Πάνο! Αλέξη! Εμπρός για μια νέα Γιάλτα!

Σύντροφοι

Τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας μηχανορραφούν μέρα-νύχτα με τελικό σκοπό την υποδούλωση και του τελευταίου προλετάριου στους αδηφάγους μηχανισμούς τους. Έπεσαν οι μάσκες.

Ξεγυμνώθηκε στα μάτια των λαϊκών μαζών το παραμύθι της δήθεν αποτυχημένης πολιτικής Χριστόφια. Αυτού του πραγματικού σοσιαλιστή ηγέτη που γονάτισε το σάπιο τραπεζικό κατεστημένο και έδωσε την σπίθα για την σοσιαλιστική αλλαγή σε όλη την Ε.Ε.

Σύντροφοι. Αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο στιγμές, χαιρετίζω αγωνιστικά την προσπάθεια προσέγγισης των συντρόφων Πάνου και Αλέξη. Και δηλώνω αποφασισμένος να ανταποκριθώ στο κάλεσμά τους, εάν το κρίνουν αναγκαίο, για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτή την ιστορική ευκαιρία. Να αλλάξουμε τον κόσμο και τις ισορροπίες. Εμπρός, σύντροφοι, για μια νέα Γιάλτα!

Σύντροφοι, βγάλτε τις παρωπίδες. Ανοίξτε το μυαλό σας στην αλήθεια. Την παγκόσμια αλήθεια που κατέχει μόνο το Κόμμα και εγώ.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ στις «Κρίσεις» τους. Μην πιστεύετε στην αισχρή προπαγάνδα. Δεν υπάρχει κρίση. Λύνεται άμεσα! Αν το θέλουν.

Ο Σύντροφος Αλέξης, έκανε ήδη την αυτοκριτική του. Με γνήσιο επαναστατικό πνεύμα αλληλεγγύης, έκλεισε τα αυτιά στις σειρήνες του οπορτουνισμού και πρότεινε την χρηματοδότηση της Κύπρου με χρήματα από το πρόγραμμα της ΕΕ που καταψήφισε ο ίδιος πριν 4 μήνες. Τι πιο θαρραλέο και σοσιαλιστικό. Για αυτή την κίνηση πρωτοφανούς μεγαλείου, ο σύντροφος Αλέξης θα εκκαθαρισθεί τελευταίος.

Ακούστε τον σύντροφο Πάνο! Για την διάσωση της Κύπρου δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από 10 μετοχές της Τράπεζας Ανατολής. Τι πιο καθάριο.

Και μην ξεχνάτε, σύντροφοι. Υπάρχει ήδη σε ρευστό, σε Καναδικές τράπεζες, ποσό άνω των 500 δισ. δολαρίων, από το στέρημα, τον ιδρώτα, συντρόφων ομογενών που συνέτρεξαν να συμβάλλουν στο σοσιαλιστικό μας κάλεσμα.
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ σύντροφοι. Απλά τα σάπια ΜΜΕ σας κρύβουν την αλήθεια. Σας θέλουν σκλάβους, αλυσοδεμένα άβουλα γρανάζια στη κρεατομηχανή τους που παράγει κέρδη.

Όχι ελεύθερους ανθρώπους, με δελτίο ζάχαρης, Μόσκβιτς και 18ωρη καταναγκαστική εργασία στα σοσιαλιστικά μας κέντρα εργασίας.

Ήρθε η ώρα για την μεγάλη συμμαχία και την ανατροπή. Μια νέα Γιάλτα που θα χαράξει νέους δρόμους και γραμμές. Με όνειρο και σκοπό την αταξική κοινωνία. Το όνειρο κάθε επαναστάτη. Όλοι για έναν, και Όλοι για εμένα.

Υ.Γ. Αντιδραστικοί σύντροφοι που σχολιάζετε τις ανακοινώσεις μου χωρίς αιδώ. Ελπίζω να φάγατε καλά χθες! Σήμερα έχει περίπατο. Ντυθείτε ζεστά και πάρτε ένα παγουρίνο. Ο Κομισάριος θα σας πάει εκδρομή. Στα ανθρακωρυχεία του Kadykchan. Με τα πόδια.

Lavrenti Beria

Πηγή:www.capital.gr