17 Μαρτίου 2013

Να γιατί έκανε τη χειρονομία ο Κατίδης!

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί για το χθεσινό πανηγυρισμό του Κατίδη. Ο σκύλος έρχεται, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να εξηγήσει τη χειρονομία του άσου της ΑΕΚ.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", οι άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τον Κατίδη από τότε ακόμη ήταν στον Άγιο Λουκά Γιαννιτσών, γελάνε με όσα ακούνε περί φασισμού.


Όπως λένε, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι "παρορμητικός, αντιδραστικός, επηρεασμένος από βιώματα που είχε ως παιδί, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει ένα δύσκολο χαρακτήρα".

Θυμίζουμε ότι ο Κατίδης ήταν από φτωχή οικογένεια και ζούσε με χωρισμένους γονείς από μικρός.

Την ίδια ώρα, άνθρωποι που τον ξέρουν καλά στη Θεσσαλονίκη αποκλείουν κατηγορηματικά να βγήκε μπροστά για να προπαγανδίσει μια ιδέα ή μια Οργάνωση με τη χειρονομία του.

"Ούτε φέικ φασίστας θα μπορούσε να είναι ο Γιώργος, αφού δεν ήξερε τι εστί φασισμός. Να επηρεάστηκε για τον χαιρετισμό από καμιά κοπέλα, μπορεί…", δηλώνει με νόημα φίλος και πρώην συμπαίκτης του Κατίδη στον Άρη!

Συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά δε: "Είναι καθαρά θέμα παιδείας και όχι ιδελολογίας".

Όπως αποκαλύπτει επίσης η στήλη του σκύλου στο Twitter, στο παρελθόν δύο γνωστοί μεγαλο-ατζέντηδες, που πίστευαν στο ταλέντο του Κατίδη, δεν τον ανέλαβαν γιατί είχε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του.

Δεν τον θεωρούν "κακό παιδί" αλλά "ανώριμο", χωρίς "βασικές αρχές" που εύκολα, αν του αρέσει κάτι, θα το υιοθετήσει χωρίς να σκεφθεί τις συνέπειες…

Κάπως έτσι, λοιπόν, μπορεί να εξηγηθεί η αντίδραση του νεαρού άσου στο χθεσινό παιχνίδι με τη Βέροια...

http://www.sportdog.gr/article/159884/na-giati-ekane-ti-xeironomia-o-katidis