08 Μαρτίου 2013

«Αν είναι η πατρίδα να κερδίσει κάτι παραπάνω στις Σκουριές, γιατί να μην το κάνουμε»

Να επανεξεταστεί το θέμα της επένδυσης στις Σκουριές που έχει προκαλέσει κοινωνική αναστάτωση πρότεινε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


«Σε αυτή τη συμφωνία, η οποία σας θυμίζω έχει υπογραφεί την περίοδο όταν ήταν πρωθυπουργός ο κ. Σημίτης και υπουργός Ανάπτυξης -αν θυμάμαι καλά- ο κ. Τσοχατζόπουλος, σίγουρα θα πρέπει να ξαναδούμε κάποια πράγματα και σίγουρα θα πρέπει να ξαναμπούν όλα στο τραπέζι, όπως μπαίνουν και πολλά άλλα πράγματα. Μπαίνουν τα μισθολογικά θέματα, μπαίνουν τα λεγόμενα κεκτημένα διαφόρων κοινωνικών ομάδων, καλό είναι να βάλουμε στο τραπέζι και άλλα πράγματα τα οποία δεν είχαμε αγγίξει μέχρι τώρα» είπε ο κ. Μιχελάκης ο οποίος στην ερώτηση αν πρέπει να ανοίξει η συζήτηση αυτή απάντησε: «Γιατί να μην ανοίξει; Αν είναι η πατρίδα να κερδίσει κάτι παραπάνω γιατί να μην το κάνουμε...».

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη στον realfm 97,8 ο οποίος σχολίασε θετικά την κίνηση του πρωθυπουργού να θέσει θέμα ευρωπαϊκής ΑΟΖ. «Δεν μπορώ να μην εκτιμήσω την απάντηση που σας έδωσε ο κ. Σταθάκης για το θέμα της ΑΟΖ. Είναι πολύ θετικό ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπάρχουν φωνές οι οποίες σε συγκεκριμένα θέματα τοποθετούνται έτσι και πρέπει να το επισημάνουμε γιατί η ένταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο πολιτικό σκηνικό δεν κάνει καλό ούτε στα κόμματα, ούτε στη χώρα, ούτε στην εικόνα μας προς τα έξω».

real.gr