02 Μαρτίου 2013

Σκουριές: Συγκέντρωση υπερ της επένδυσης, πραγματικών κατοίκων και όχι διακτινιζόμενων ΣΥΡΙΖΑίων (φώτο-βίντεο)

Συγκέντρωση υπέρ της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική πραγματοποίησαν το Σάββατο οι εργαζόμενοι της εταιρείας και χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής στη διασταύρωση της Μ. Παναγιάς με το σύνθημα "Το μέλλον μας δεν είναι τα ναρκωτικά, είναι ο Χρυσός και η δουλειά".

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου...
3.000 άτομα από τα γύρω χωριά, που υποστηρίζουν ότι χωρίς τη συγκεκριμένη επένδυση, η περιοχή θα βυθιστεί στην ανεργία.

"Θα βυθίσουμε την περιοχή στην ανέχεια, στη φτώχεια και στην ανεργία, ή θα πάει μπροστά; Θεματοφύλακες του περιβάλλοντος αυτής της περιοχής είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Στηρίζουμε την επένδυση" δήλωσε, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Άγγελος Πράτσας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε μεταξύ άλλων και ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει την υλοποίηση της επένδυσης. Ο βουλευτής μιλώντας στη συγκέντρωση μετέφερε το μήνυμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ως προς την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για την υλοποίηση της επένδυσης. «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει» είπε χαρακτηριστικά. «Να σταματήσουν τα παραμύθια ότι δήθεν οι κάτοικοι είναι ενάντια στην επένδυση. Θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις προκλήσεις. Δεν θα τους περάσει γιατί έχουμε πρωθυπουργό που ότι λέει το κάνει» είπε απευθυνόμενος στους κατοίκους της περιοχής.
Χαιρετιστήριες επιστολές που διαβάστηκαν στη συγκέντρωση, απέστειλαν και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΝΔ, Μ. Βορίδης και του ΠΑΣΟΚ, Ε. Χριστοφιλοπούλου.

Κάντε κλικ στην πρώτη φώτο για να δείτε μια πανοραμική άποψη των συγκεντρωμένων επειδή μρικοί μιλάνε για μερικές εκατοντάδες...








Video streaming by Ustream