07 Μαρτίου 2013

Βγήκε ο φασισμός του γνωστού Κομμουνιστή Ξυδάκη: Καλεί κόσμο να πάει στη δίκη Κασιδιάρη για να επηρεάσει το δικαστή!!

Κάνει δηλ. ότι καταγγέλει σαν φασισμό!!!


Καθώς σήμερα οδηγείται εκ νέου στο δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Νίκος Ξυδάκης, γνωστός κομμουνιστής αρθρογράφος και αρχισυντάκτης της Καθημερινής, προειδοποίησε μέσω facebook πως σύμφωνα με φίλο του νομικό στην πρώτη δίκη, Χρυσαυγίτες κατέκλεισαν τα δικαστήρια "τρομοκρατώντας" ακόμα και τον δικαστή.


Η είδηση αυτή αναπαρήχθη αμέσως – είναι ενδεικτικό ότι έγιναν τουλάχιστον 110 shares από τον τοίχο του Νίκου Ξυδάκη που αναφερόταν στην ενημέρωση που πήρε από φίλο του νομικό:
«Τη Δευτέρα ήταν προγραμματισμένη η δίκη του Κασιδιάρη για συνέργεια σε επίθεση και ληστεία. Η κατάσταση που αντίκρυσαν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής ήταν τραγική: η αίθουσα ήταν γεμάτη χρυσαυγίτες από τα αξημέρωτα, δεν μπορούσε να καθήσει κανείς άλλος, ήταν τουλάχιστον 200 άτομα μέσα κι έξω από την αίθουσα. Από την άλλη πλευρά δεν υπήρχε σχεδόν κανείς. Ο πρόεδρος φυσικά είχε μείνει παγοκολώνα απ' το φόβο του -γιατί προφανώς το θέαμα είναι τρομακτικό- και φυσικά αν η δίκη διεξαχθεί με αυτούς τους όρους δεν υπάρχει περίπτωση να μην αθωωθεί.
Η δίκη διακόπηκε για την Πέμπτη και είναι εξαιρετικής σημασίας να είμαστε όσοι μπορούμε εκεί από τις 8 για να μην υπάρξει πάλι το ίδιο θέαμα. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια, είναι σημαντικό».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας σε ληστεία, αδίκημα που αφορά επίθεση που είχε δεχθεί μεταπτυχιακός φοιτητής το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη από πέντε δράστες.