02 Μαρτίου 2013

Στο Λονδίνο ο Τσίπρας για να καθησυχάσει τους εβραίους του City

Το πλαίσιο των προτάσεών του για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση που βιώνει, αλλά και για την ανάκαμψη συνολικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι κοινωνίες των χωρών της οποίας δοκιμάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης, θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας στο Λονδίνο στις 14 Μαρτίου.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του LSE, σε μια εκδήλωση τον συντονισμό της οποίας έχει αναλάβει ο διάσημος καθηγητής Κέβιν Φέδερστοουν, προσωπικός φίλος και άλλοτε συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου.

Το θέμα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα θα είναι “Ο δρόμος για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση”, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις απόψεις του για την Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά και για την Ευρώπη στον σύγχρονο κόσμο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει έτσι συνέχεια στη στρατηγική της διεθνούς εξωστρέφειας που εγκαινίασε με τις επισκέψεις του στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να άρει τις επιφυλάξεις, τις ανησυχίες, ενίοτε και τους… φόβους της διεθνούς κοινότητας για τις θέσεις του.