18 Μαρτίου 2013

Εννοείται ότι διαψεύστηκαν οι παπαριές για Gazprom... Οι Ρώσοι κάνουν λίστα και πάνε για εκτέλεση με πλουτώνιο όσοι τους παρουσιάζουν για μαλάκ@ς

[Πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου που παρουσιάζουν τους Ρώσους της Gazprom σαν μαλάκ@ς που θα βάλουν λεφτά σε μια λεκάνη τουαλέτας, όπως είπε και ο Σαββίδης... Και φυσικά διαψεύσθηκε η είδηση που από χθες μόλις ακούστηκε προκάλεσε γέλιο σε όποιο λογικό υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα...]

Διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου ότι υπάρχει πρόταση της Gazprom για το πρόβλημα της χώρας, όπως μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι ΡΙΚ.


Νωρίτερα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι σε μία προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα εκπρόσωπος της εταιρείας Gazprom επισκέφθηκε αργά το απόγευμα το Προεδρικό και είχε διερευνητικές επαφές με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Όπως μεταδίδει το κυπριακό site sigmalive, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν η πρόταση της Gazprom ήταν να αναλάβει ο ενεργειακός κολοσσός την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών και ως αντάλλαγμα να αναλάβει τη διαχείριση του τερματικού του φυσικού αερίου. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να υιοθετήσει την ευρωπαϊκή λύση αν και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά μέχρι την επικύρωση ή όχι της συμφωνίας.