04 Μαρτίου 2013

Πρώτος με διαφορά ο νεαρός Ανδρουλάκης... με Lacoste βεβαίως... για το σοσιαλισμό αγωνίζεται κι αυτός

Ποιός είναι ο 34χρονος Νίκος Ανδρουλάκης, που αναδεικνύεται σε ισχυρό εσωκομματικό πόλο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά την πρόταση που τάραξε τα νερά του Συνεδρίου μαζί με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ετοιμάζεται για μία ακόμα "έκπληξη" , αφού θα είναι πρώτος σε ψήφους όπως όλα δείχνουν.

Ο Κρητικός πολιτικός μηχανικός με μακρά πορεία στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ για χρόνια εξέφραζε τον εκσυγχρονιστικό πόλο και ήταν το αντίδοτο στην Τόνια Αντωνίου. Χαρακτηριστικά στο Συνέδριο Επανίδρυσης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο χώρος δονούταν από το σύνθημα "Και το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με γραμματέα Κρητικό". Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως Τσίπρα του Βενιζέλου και η τοποθέτηση του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρόλο που δεν εξελέγη έδειξε οτι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ποντάρει πάνω του.

Μπορεί στο Συνέδριο να εξέπληξε μέχρι και τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με την πρόταση του που τελικά πέρασε ωστόσο αυτό δεν δείχνει να τον σταματάει αφού η διαφορά από τον δεύτερο σε ψήφους είναι χαώδης ενώ είναι χαρακτηριστικό οτι ο δεύτερος είναι δικός του άνθρωπος.