15 Μαρτίου 2013

Πρόταση γάμου σε τηλεπαρουσιάστρια on air από γνωστό ποδοσφαιριστή - Η τύπισα τον γείωσε λίγο [βίντεο]

Μπορεί ο πάλαι ποτέ σούπερσταρ της Μίλαν και της Εθνικής Βραζιλίας να ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για να σχολιάσει την κλήρωση των ομίλων του Champions League, ωστόσο, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του και αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του που του έπαιρνε συνέντευξη.


Ο Λεονάρντο ως διευθυντής ποδοσφαίρου, πλέον, της Παρί Σεν Ζερμέν έχει δεσμό εδώ και πολύ καιρό με τη δημοσιογράφο του Sky Italia, Ανα Μπίλο και αποφάσισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης να της ζητήσει να τον παντρευτεί.

«Ανα θα με παντρευτείς;» είπε ο παλαίμαχος άσος με την σύντροφό του να μην κρύβει την έκπληξή και την αμηχανία της και να απαντά «Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Ας προχωρήσουμε».

Ο Λεονάρντο βέβαια επέμεινε και τη ρώτησε «Αυτό σημαίνει ναι ή όχι», με την Μπίλο να του απαντά με χαμόγελο αλλά εμφανώς αμήχανη «Ναι. Θα τα συζητήσουμε στο σπίτι, σε ευχαριστώ».

Εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη περίοδο ο συμπαθής Λεονάρντο, καθώς η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε καθόλου στους Παριζιάνους μιας και τους έστειλε κατευθείαν στα δόντια της Μπαρτσελόνα που προβάλει ως το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.


 
iefimerida.gr