08 Μαρτίου 2013

Το στήθος της Sofia Vergara βρήκε το ρόλο που του ταιριάζει: πολυβόλο

Τα καλύτερά της όπλα χρησιμοποιεί στο νέο ρόλο της η Sofia Vergara. Η 39 ετών ηθοποιός φοράει ένα θανατηφόρο σουτιέν ως Lady Desdemona στην ταινία που θα μπορούμε να δούμε από τον Σεπτέμβριο "Machete Kills".

Το πόστερ δημοσίευσε το Entertainment Weekly και η σταρ του "Modern Family" ποζάρει με ένα εκρηκτικό κορμάκι, από όπου βγαίνουν σφαίρες, πυροβολώντας προς κάθε κατεύθυνση.



Τα σουτιέν που σκοτώνουν τα έχουμε ξαναδεί, στην "International Man of Mystery" του Austin Powers. Ντεμπούτο έκαναν το 1967 στην κωμωδία "The Ambushers" με τον Dean Martin. Φυσικά, καμία δεν τα έχει φορέσει τόσο άγρια σέξι όσο η Sofia.



Ο σκηνοθέτης Robert Rodriguez έχει ξαναοπλίσει μέλος του σώματος πρωταγωνιστριών του με πολυβόλο. Στο " Planet Terror" η Rose McGowan αντικαθιστά το χαμένο πόδι της με ένα τέτοιο. Καμία σχέση με την femme fatale Vergara, αλλά λέμε.

Το "Machete Kills" είναι η συνέχεια του "Machete" με πρωταγωνιστή και στα δύο τον Danny Trejo. Ο Charlie Sean υποδύεται τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ στην ταινία παίζουν ακόμα οι Mel Gibson, Vanessa Hudgens και Amber Heard. Πέρασμα θα κάνει και η Lady Gaga.





cosmo.gr