23 Απριλίου 2013

Ο Τσετσενος είναι ύποπτος για δολοφονία που έγινε το 2011, λένε τώρα οι φίλοι του

Συνεχώς νέα στοιχεία, αλλά και υποψίες έρχονται στο φως για τους αδελφούς Τσαρνάεφ. Τώρα, φίλοι του Τάμερλαν λένε ότι δεν αποκλείεται να είναι υπεύθυνος για την δολοφονία κοινού τους φίλου πριν από δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, φίλοι του Τάμερλαν (Ταμ όπως ακόμα τον αποκαλούν), λένε πως ήταν εξαιρετικά ύποπτο το γεγονός ότι δεν πήγε στην κηδεία του στενού του φίλου Μπρένταν Μες, ο οποίος ήταν θύμα τριπλής δολοφονίας το 2011. Σύμφωνα με το Daily Beast, τώρα που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και την επίθεση στο ΜΙΤ, οι φίλοι του αναρωτιούνται μήπως πραγματικά ενεπλάκη στη δολοφονία. «Ο Ταμ δεν ήρθε στη κηδεία, ούτε στην επιμνημόσυνη δέηση, δεν εμφανίστηκε καθόλου. Και ήταν πραγματικά στενός φίλος του Μπρένταν. Γιαυτό μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δήλωσε πως δεν έχει φίλους στην Αμερική», λένε τώρα οι σοκαρισμένοι φίλοι του.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τη δολοφονία του φίλου του, ο Τάμερλαν πήγε για έξι μήνες στη Ρωσία, ένα ταξίδι το οποίο τώρα διερευνούν οι ομοσπονδιακές αρχές για να δουν αν συνδέεται με την μετέπειτα τρομοκρατική δράση του. Επίσης φέρονται να εξετάζουν ξανά την πιθανή εμπλοκή του στην δολοφονία του

iefimerida.gr