22 Απριλίου 2013

Θα τους κλαψει κανεις αυτους: 5 νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στο Σιάτλ τα ξημερώματα

[Παντως ειναι εντυπωσιακη η υποκρισια της ανθωπινης φυσης μας να μη βλεπει την καμπουρα της... Εγινε της ποπης (και σωστα) για τους 4 νεκρους στη Βοστονη και περαν της ειδησης δεν θα ασχοληθει κανεις με τους 5 ανθρωπους (εστω και αν απ' οτι φαινεται ειναι υποκοσμος)... να θυμησουμε οτι την περασμενη βδομαδα η Γερουσια απερριψε προταση του Ομπαμα για αυστηροτερο ελεγχο στις πωλησεις οπλων]

Συναγερμός στα διεθνή μέσα ενημέρωσης σήμανε καθώς μεταφέρουν την είδηση πως υπάρχουν πέντε νεκροί από ανταλλαγή πυροβολισμών σε διαμέρισμα στο Σιάτλ, με εμπλοκή και της αστυνομίας σήμερα τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.


Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από γείτονες για τους πυροβολισμούς και όταν έφτασαν βρήκαν δύο τραυματισμένους άντρες στο πάρκινγκ του συγκροτήματος διαμερισμάτων, ενώ ένας από αυτούς προσπάθησε να πιάσει το όπλο του όταν είδε τους αστυνομικούς να τον προσεγγίζουν. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι – αν και είναι αδιευκρίνιστο ακόμα αν πέθαναν από σφαίρες πυροβολισμών.

Δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία μέχρι στιγμής για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

iefimerida.gr