24 Απριλίου 2013

Ελληνικής καταγωγής παιδόφιλος με AIDS θα εργάζεται κοντά σε παιδιά!

Παιδόφιλος, ο οποίος είναι και φορέας του ιού HIV, φυλακίστηκε από τις βρετανικές αρχές, γιατί ασελγούσε πάνω σε παιδιά. Το 2006, ο άνδρας καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη. Πριν λίγους μήνες βγήκε από τη φυλακή και είχε... απαιτήσεις.

Δυστυχώς, σήμερα, έπειτα από αίτησή του, κέρδισε δικαστική μάχη, που του επιτρέπει να εργάζεται σε μέρη όπου υπάρχουν παιδιά.

Ο ελληνικής καταγωγής Στέλιος Κιμπρίκτζης, φορέας του HIV, έκανε σεξ με νεαρά αγόρια χωρίς να χρησιμοποιεί προφυλάξεις. Τώρα, αφού βγήκε από τη φυλακή, το δικαστήριο λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μιας και ο κατηγορούμενος έχει εκτίσει την ποινή του και δεν μπορούν να του απαγορεύσουν πλέον να εργάζεται όπου θέλει.

Ο πρώην υπάλληλος καταστήματος από το Λίβερπουλ φυλακίστηκε για τρία χρόνια, έπειτα από δύο κατηγορίες για παιδεραστία τον Απρίλιο του 2006.

Με την καταδίκη του, ο Κιμπρίκτζης έλαβε και απαγόρευση να μην εργαστεί σε μέρη που πιθανώς να παρευρίσκονται παιδιά. Τώρα όμως ο 38χρονος θέλει να ανακληθεί η απόφαση, γιατί του καταστρέφει κάθε πιθανότητα για μια εργασιακή προοπτική.

Ο Κιμπρικτζής ήταν 31 ετών, όταν ξεκίνησε να φλερτάρει με ένα αγόρι 13 ετών από το Διαδίκτυο. Έπειτα από κάποιους μήνες, έπεισε το αγόρι να συναντηθούν στο δάσος, όπου και ασέλγησε πάνω του, χωρίς να του πει ότι είναι φορέας του AIDS.

Η απόφαση να του επιτραπούν κάποιες εργασίες, στις οποίες θα μπορεί να συναντά παιδιά, ελήφθη με τον περιορισμό ότι ο 38χρονος δεν μπορεί να εργαστεί σε κανένα πόστο που να σχετίζεται άμεσα με παιδιά (οδηγός σχολικού, εργασία σε σχολείο, κτίρια δημόσια ή ιδιωτικά με μεγάλη παρουσία παιδιών κτλ.), μέχρι και το 2016.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ