22 Απριλίου 2013

Σίβυλλα alert! Ο Alex κέρδισε τους businessmen... μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν για τον «μικρό»

Εντυπωσιακος ο αερας με τον οποιο κινουνταν η Ζωη Κωνσταντοπουλου αναμεσα στους εκπροσωπους του επιχειρηματικου κεφαλαιου...

Οι κοινωνικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να ασχοληθώ με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες μικρές, «πικάντικες» ειδησούλες και χαριτωμένες εικόνες από την τελευταία του επίσκεψη στα σαλόνια της «Μεγάλης Βρετανίας» λίγες μέρες πριν.
Ο super Alex μίλησε ως γνωστόν στην «Ένωση Ελλήνων επιχειρηματιών» ξεσηκώνοντας θύελλα ενθουσιασμού όταν αναφέρθηκε στην… κατάργηση του Μνημονίου το βράδυ των εκλογών. «Όταν ο λαός θα μας δώσει καθαρή εντολή για μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας» βροντοφώναζε ο super Alex.

Ο κ. Τσίπρας φορούσε σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ανοιχτό στον λαιμό. Ήταν πολύ «νόστιμος». Ο μόνος ίσως ωραιότερος από τον President με το χτένισμα Τεν-Τεν (η όλη ιστορία… μου θυμίζει την… μητριά της Χιονάτης μπροστά στον καθρέφτη) ήταν ο νεαρός ευθυτενής εφοπλιστής Βασίλης Τρίκαρδος (ο σύζυγος της επίσης νεαρής και ωραίας Μ. Παράβαλου, κόρης του γνωστού επιχειρηματία και της διεθνούς φήμης γλύπτριας Vassiliki). Ο κ. Τρίκαρδος φορούσε κομψό, classic κοστούμι. Έφθασε στο ξενοδοχείο με τον πατέρα του. Ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν επίσης εκεί με τον γιο του Βασίλη.

Η κ. Κωνσταντοπούλου και τα σοκολατένια αυγά

Η κ. Τζίνα Μαμιδάκη ήταν υπερκινητική. Βρισκόταν πότε έξω και πότε μέσα στην αίθουσα με τα στρογγυλά τραπέζια, «στολισμένα» με βαρύτιμα σερβίτσια. Μπορώ να πω, βάζοντας το χέρι με το tribal δαχτυλίδι του Jean Schlumberger για τον οίκο Tiffany & Co στην καρδιά μου, ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, ουδεμία σχέση είχε με την «εκρηκτική» παρουσία της Προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ. Ντυμένη με blue nuit σύνολο (παντελόνι-ζακέτα) και μεγάλη τσάντα με αλυσίδα, χαμογελούσε συνέχεια λίγα μέτρα μακριά από το μεγάλο τραπέζι του “Winter Garden”, στολισμένο με τα μεγάλα, σοκολατένια χειροποίητα αυγά του ιστορικού hotel.

Προεδρικό Skoda και πολλά κολακευτικά σχόλια

Ο κ. Τσίπρας αναχώρησε με το «ταπεινό» Skoda του. Το αυτοκίνητό του έμοιαζε με το… κατσαριδάκι αγάπη μου, μπροστά στα μαύρα αστραφτερά Jeep πολλών πολλών κυβικών πασίγνωστων επιχειρηματιών. Τελικά ο Alex ο οποίος συνηθίζει να κάνει… σκληρή κριτική στο Κεφάλαιο κέρδισε τους businessmen. Μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν για τον «μικρό», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά. Bravissimo!

*Στη φωτο: Ο πρόεδρος του Σύριζα Αλέξης Τσίπρας μιλάει με το Διευθυντή του Ελληνικού παρατηρητηρίου του London School Of Economics, Kevin Featherstone κατά την διάρκεια της ετήσιας οικονομικής διάσκεψης της Ελληνικής ένωσης επιχειρηματιών

 ΤΟ ΒΗΜΑ