25 Απριλίου 2013

ALERT!! Εξαφανίστηκε το στήθος της Σκάρλετ Γιόχανσον-Φήμες για νυστέρι [εικόνες]

Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών και αισθητικά μικρότερο στήθος κατέγραψαν οι παπαράτσι την 28χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον, πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιό στον πλανήτη, στα γυρίσματα του Captain America.

To κόκκινο χρώμα των μαλλιών της, για τις ανάγκες του ρόλου της ως Ρωσίδα κατάσκοπος Black Widow, είναι το δεύτερο πράγμα που προσέχει κανείς στις εικόνες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του νέου Captain America.



Το δεύτερο είναι ότι η 28χρονη Σκάρλετ μοιάζει να έχει συρρικνωθεί αρκετά. Αποτέλεσμα προφανώς των έντονων σκηνών δράσης και της εντατικής γυμναστικής στην οποία έχει υποβληθεί για να ανταποκριθεί στον ρόλο της.



Μόνο που το στήθος της, ένα -μην κρυβόμαστε- από τα δυνατά της όπλα στο να παραμείνει εσαεί αγαπημένη του αντρικού κοινού, μοιάζει εξαιρετικά μικρό σε σχέση με τις φυσιολογικές του διαστάσεις.
Κάτι που έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά σωρεία συζητήσεων για το αν η Γιόχανσον επέλεξε να υποβληθεί σε εγχείριση σμίκρυνσης.



Η αλήθεια, όπως συνήθως, θα λάμψει μετά από μήνες στην πρεμιέρα. Εκεί που η Σκάρλετ κάνει παραδοσιακά τις πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.



iefimerida.gr