23 Απριλίου 2013

Ο Μάριο Γκέτσε στη Μπάγερν

Πριν απο λιγο το επιβεβαιωσε και η Ντορτμουντ εκφραζοντας την πληρη απογοητευση της! Δηλ. τι περιμεναν; Να πει ΟΧΙ; Καλα που ζουνε;

Σύμφωνα με την BILD, η πολυπρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου χτυπάει με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Ετοιμάζεται νε αγοράσει τον Mario Götze της Ντόρτμουντ έναντι 37 εκ. ευρώ.


Αν επιβεβαιωθεί η φημολογία, το κέρδος για τον ποδοσφαιρικό κολοσσό της Γερμανίας θα είναι διπλό: Από την μία θα ενισχυθεί η ίδια με έναν νεαρό, πολύ ταλαντούχο και ευέλικτο παίκτη, που δείχνει να ταιριάζει με την φιλοσοφία του νέου της προπονητή Pep Guardiola, και από την άλλη θα αποδυναμώσει την κυριότερη, αν όχι μοναδική της αντίπαλο πλέον στην Bundesliga, αποσπώντας της ένα σημαντικό κομμάτι της μεσαίας της γραμμής.

Το συμβόλαιο του Götze, που θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της Γερμανίας, διαρκεί με την Ντόρτμουντ έως το 2016. Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα, στο συμβόλαιο περιλαμβάνεται ρήτρα 37 εκ. ευρώ, την οποία, κατά τα φαινόμενα, η πλουσιότερη ομάδα της Bundesliga είναι διατεθειμένη να καταβάλλει.