17 Απριλίου 2013

Δίκη της Μαρφίν: Οι πολιτικοί εγκέφαλοι που υποδαύλιζαν μια "λαϊκή εξέγερση" που βόλευε τα σχέδιά τους, θα κληθούν να καταθέσουν;

Δίκη Marfin: Κατέθεσαν οι συγγενείς της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου

Οι αστυνομικές αρχές φέρονται να έχουν εντοπίσει του δολοφόνους, όμως δεν έχουν ατράνταχτα στοιχεία για να "δέσουν" την υπόθεση νομικά!
Με τις μαρτυρίες των συγγενών της εγκύου γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο άρχισε η δίκη των διευθυντικών στελεχών της Marfin οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο των τριών εργαζομένων στο υποκατάστημα της Σταδίου το Μάιο του 2010.Συγκεκριμένα, κατηγορούμενοι είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Marfin, ο υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου, η διευθύντρια του καταστήματος και η υποδιευθύντρια.

Καταθέτοντας ο πατέρας της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου υποστήριξε πως δεν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο κατάστημα της τράπεζας.

«Έπρεπε να είχε θωρακιστεί το κατάστημα, τα τζάμια είχαν σπάσει κατ' επανάληψη και παρόλα αυτά δεν έβαλαν νέα τζάμια ασφαλείας, δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου, δεν υπήρχε μελέτη πυροπροστασίας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Απριλίου.

Ναυτεμπορική