04 Απριλίου 2013

Κωνσταντοπούλου: "Είστε έγκυος" Βενιζέλος: "Είμαι και το εύχομαι και σε σένα"!

Ο διάλογος που ξεχωρίζει πέρα από τις ύβρεις που έχουν ακουστεί από το πρωί, είναι αυτός μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο οποίος ήταν γεμάτος ειρωνείες, απαξία και υπονοούμενα.

Βενιζέλος:
«Ορίστε, περιμένω την ερώτησή σας, γιατί δεν μου την κάνετε; Χρησιμοποιείτε την μαιευτική μέθοδο;».
Κωνσταντοπούλου: «Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;»
Βενιζέλος: «Βεβαίως και το εύχομαι και σε εσάς»
Κωνσταντοπούλου: «Τι εννοείτε;»
Βενιζέλος: «Εννοώ ότι κυοφορώ …πνευματικώς και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς», της αποκρίθηκε ο κ. Βενιζέλος.

Η Προανακριτική ξεκίνησε στις 10.40 και διεκοψε στις 15.00 για τρεις ώρες.

Βγαίνοντας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε: "Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό".

Διαβάστε όλο τον διάλογο με τους δημοσιογράφους

Δημοσιογράφος: Σας καταγγέλει (η κα Κωνσταντοπούλου) πως δεν απατούσατε στις ερωτήσεις και χρησιμοποιούσατε υβριστικούς χαρακτηρισμούς:
Βενιζέλος: Θα πάρετε τα πρακτικά… Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ένα πρόβλημα.
Δημοσιογράφος: Ηρεμήστε…!
Βενιζέλος: Ήρεμος είμαι. Νομίζω ότι διασκεδάσαμε πάρα πολύ.


Νωρίτερα μετά τον άγριο καβγά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ακολούθησε ένας δεύτερος με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ολα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε παρατήρηση στον κ. Βενιζέλο γιατί καθόταν σταυροπόδι, λέγοντάς του πως αυτό είναι ασέβεια προς την επιτροπή. «Ελεος πια» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος στη συνέχεια εξανέστη καθώς η κυρία Κωνσταντοπούλου τον ρώταγε συνεχώς πόσους υπολογιστές έχει σπίτι του, επαναλαμβανόμενα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της απάντησε «άπειρους», ωστόσο εκείνη επέμενε επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ίδια ερώτηση «πόσους υπολογιστές έχετε σπίτι σας».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της απάντησε: «Με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται βασανισμός όταν κάποιος επαναφέρει πολλάκις την ίδια ερώτηση... η επανάληψη είναι βασανισμός. Είστε ένας πραγματικά θηλυκός Ιαβέρης».

Λίγο αργότερα προκλήθηκε εκ νέου ένταση στην προανακριτική με τον κ. Βενιζέλο να απευθύνεται στην κυρία Κωνσταντοπούλου λέγοντάς της: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του Κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων».