25 Απριλίου 2013

Πανικοβλητη η κυβερνηση εσκυψε μπροστα στον Ρουπακιωτη

[Μεταξυ μας τωρα ειχε δικιο ο Ρουπακιωτης και απορω ποιος σκεφτηκε να γραψει στα παπαρια του τις αποφασεις των δικαστηριων... ουτε ο "καταργω με ενα νομο και ενα αρθρο" δεν λεει τετοιες μαλακι@ς]

Στην απόσυρση της “επίμαχης” διάταξης Μανιτάκη από το πολυνομοσχέδιο, προχώρησε το μεσημέρι η κυβέρνηση, και αφού είχε προηγηθεί θρίλερ με πυρετώδεις διαβουλεύσεις και επαφές κορυφής.


Τις τελευταίες ώρες είχαν καταγραφεί “κυκλωτικές” κινήσεις από το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση που ξέσπασε από χθες το βράδυ με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, και “επίμαχο” θέμα την τροπολογία για την άρση της δικαστικής προστασίας προς τους δημοσίους υπαλλήλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ενώ ακολούθησε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, και τον Δημήτρη Χατζησωκράτη από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Χατζησωκράτης ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες, την απόσυρση της διάταξης, ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος να συζητηθούν επιμέρους πτυχές του θέματος, όπως και αποφασίστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ
ysterografa.gr