22 Απριλίου 2013

Χέρι-χέρι στην αίθουσα του δικαστηρίου: Χαλαρός ο Ακης ... μουτρωμένη η Σταμάτη-5 αποντες

Με καλή διάθεση και χαλαρός εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος μπήκε πριν από λίγο στην αίθουσα του δικαστηρίου πιασμένος χέρι – χέρι με την σύζυγό του και επίσης κατηγορούμενη, Βίκυ Σταμάτη.
Οι δυό τους όπως και άλλα 17 άτομα κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Βίκυ Σταμάτη ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη και στεναχωρημένη, όπως την κατέγραψαν και οι κάμερες την ώρα που έβγαινε από την κλούβα για να εισέλθει στο δικαστικό μέγαρο.

Διακοπη μιας ωρας με το καλημερα

Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Αρείου Πάγου για την συγκεκριμένη δίκη φαίνεται ότι τελικά αποδείχθηκε μικρή αφού δεν χωρούσαν όλοι οι συνήγοροι. Έτσι η δίκη διακόπηκε για μία ώρα περίπου, πριν καλά – καλά αρχίσει προκειμένου να γίνουν εκ νέου ρυθμίσεις για να χωρέσουν όλοι.

5 απουσιες

Κατά την εκφώνηση των ονομάτων των κατηγορουμένων, από τον πρόεδρο Χρήστο Κατσιάνη, απουσίαζαν η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν, ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται στην υπεράκτια εταιρεία Morelia, Οράτιος Μελάς, ο εμπλεκόμενος στην υπεράκτια Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης και ο φερόμενος ως εκπρόσωπος της Torcaso, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης.