15 Απριλίου 2013

Πιο οικολόγος πεθαίνεις: Εχει ξανασυλληφθεί για λαθρουλοτομία ο προφυλακισμένος «επαναστάτης» απ' τις Σκουριές

Αυτοί είναι οι οικολόγοι του κ@λου που διαμαρτύρονται ότι τα μεταλλεία θα καταστρέψουν το περιβάλλον το οποίο προφανώς θέλουν να αρμέγουν μόνο αυτοί. Διαβάστε και φριξτε:

Όσον αφορά το γενετικό υλικό του 33χρονου σε μάλλινο σκούφο που φέρεται να βρέθηκε από αστυνομικούς κοντά στο σημείο της επίθεσης, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι...
ο σκούφος του είχε πέσει παλαιότερα όταν είχε βρεθεί στην περιοχή, καθώς είναι υλοτόμος και, μάλιστα, είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για παράνομη υλοτόμηση στη δασική περιοχή των Σκουριών.

Από την πλευρά του, ο 44χρονος, αντικρούοντας με τη σειρά του το κατηγορητήριο, κατά το οποίο, οι αρχές βρήκαν στο σπίτι του καραμπίνα που από τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, φέρεται να είπε ότι ο ίδιος είναι κυνηγός και βγαίνει συχνά για κυνήγι στη συγκεκριμένη περιοχή.
http://www.egnatiapost.gr
Οι δικαστές αφού γέλασαν με τις δικαιολογίες τους, τους έκριναν προφυλακιστέους. Ειδικά δε στον  λαθρουλοτομο πρέπει να πέσει ένα επιπλέον καμπανιδι για κοροϊδία της κοινωνίας...