20 Απριλίου 2013

Αυτή είναι η μητέρα των βομβιστών που είχε συλληφθεί για κλοπή και λέει ότι τους την έστησαν (Φώτο-βίντεο)

Μητέρα και θεία στο ίδιο μήκος κύματος me ton SYRIZA, φωνάζουν οτι τα "παιδιά" είναι αθώα και τους την έστησε το FBI...

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται ότι είχε την περασμένη χρονιά η η Ζουμπεϊντάτ Τσαρνάεφ, μητέρα των βομβιστών της Βοστώνης.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη τον ιστότοπο Patch.com, η μητέρα των βομβιστών της Βοστώνης είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2012 για... κλοπή γυναικείων ρούχων αξίας 1.600 δολαρίων από το κατάστημα «Lord & Taylor».

Σημειώνεται, ότι για τον εντοπισμό των δραστών της βομβιστικής επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης οι αρχές χρησιμοποίησαν και ένα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πολυκαταστήματος «Lord & Taylor». Ωστόσο, όπως διευκρινίζει η Daily Mail, μπορεί να ανήκει στην ίδια αλυσίδα, ωστόσο το υποκατάστημα από το οποίο ελήφθη το βίντεο δεν είναι το ίδιο από το οποίο είχε κλέψει η μητέρα τους τα ρούχα τον περασμένο Ιούνιο.

Η 45χρονη μητέρα των δύο Τσετσένων βομβιστών είχε κατηγορηθεί τότε για κακόβουλη ζημιά και απρόκλητη καταστροφή ξένης ιδιοκτησίας.

Μιλώντας στο πρακτορείο RT η μητέρα των δύο φερόμενων ως υπόπτων δηλώνει σίγουρη για την αθωότητα των υιών της.

«Είμαι σίγουρη 100% ότι οι γιοι μου είναι αθώοι. Ο μικρότερος γιος μου Τζοχάρ, μεγάλωσε στην Αμερική και ποτέ κανείς στο σπίτι μας δεν μιλούσε για τρομοκρατία. Δεν θα μπορούσε ποτέ να διαπράξει μια τρομοκρατική επίθεση» ήταν τα λόγια της τραγικής μητέρας.





Και η θεια τους που ζει στο Τορόντο του Καναδά δεν θέλει να δει την αλήθεια και σαν ΣΥΡΙΖΑία λέει ότι το FBI τους την έστησε: