29 Απριλίου 2013

Χοντρό άδειασμα της Στάη από τον διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΤ

«Ψάξε παρουσιαστή. Εγώ αύριο δεν έρχομαι», ήταν η απάντηση της κεντρικής παρουσιάστριας της ΝΕΤ, Έλλης Στάη στον διευθυντή ειδήσεων της ΝΕΤ, Βασίλη Θωμόπουλο, όταν της ζήτησε να ανεβαίνει στην ΕΡΤ πριν τις 6 το απόγευμα όπως συνηθίζει, για να δουλεύουν καλύτερα το δελτίο ειδήσεων!
Σύμφωνα με το εσωτερικό σημείωμα του στελέχους της ΕΡΤ προς την διοίκηση μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο περιστατικό με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου τον περασμένο Οκτώβριο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσιάστρια «Ξεπέρασε κάθε όριο».

Αφού, «Λίγο πριν βγει στο δελτίο χαρακτήρισε “τέρας” μία βουλευτή γνωρίζοντας ότι την ακούνε… Μάλιστα, ο Αντώνης Δελλατόλας που ήταν καλεσμένος ήθελε να φύγει».

Δεν πρόλαβε όμως, η Έλλη Στάη να κλείσει το μέτωπο με τον διευθυντή της, παρουσία του νέου διευθύνοντος συμβούλου, Γκίκα Μάναλη που της ζήτησε να αποφεύγει τις τοποθετήσεις για εσωτερικά θέματα μέσω twitter το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, και άνοιξε νέο με τον Γιώργο Παπαχρήστο των ΝΕΩΝ!

Ο δημοσιογράφος την εγκαλεί, διότι δεν τον προστάτευσε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη που της παραχώρησε.