09 Απριλίου 2013

Μέχρι ν' αρχίσουν να ρέουν τα δις από τους ναζί βελανιδοφάγους, δε θα μας χάλαγε λίγη σοβαρότητα...

Χοροπηδάνε και πανηγυρίζουν Γλέζοι, ψεκασμένοι και λοιποί παρανοϊκοί που ανοίγει, πάλι, ο φάκελος με τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ρε παραδαρμένοι, όσα λεφτά και να μας χαρίσουν, όσα δάνεια κι αν διαγράψουμε (με ένα νόμο κι ένα άρθρο ή με 134 νόμους και 7845 άρθρα), όσες μέλισσες κι αν μαντρώσουμε σε μελίσσια για εναλλακτική απασχόληση, η πραγματικότητα είναι μία:
Εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε περισσότερα χρήματα για να καλύψουμε τις εσωτερικές μας υποχρεώσεις (μισθούς ΔΥ, συντάξεις, έξοδα ΔΕΚΟ, σχολεία, νοσοκομεία, στρατό, οδοποιΐα κλπ) απ' όσα βγάζουμε. 

Γιατί μπορεί ο Ανδρέας (καλή του ώρα..) να μας εκπαίδευσε στο να χαλάμε πολλά λεφτά (ειδικά τα ξένα) αλλά δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο για να μας μάθει πώς θα τα κερδίζουμε με τον ιδρώτα μας.

Γι' αυτό αφήστε στην άκρη τα κομπιουτεράκια* και μην προσπαθείτε να βρείτε πόσα λεφτά θα γράφει η επιταγή που θα λάβει ο καθένας από μας και θα είναι υπογεγραμμένη από τη Μέρκελ και το Σόιμπλε. 

Θέλουμε 100 χρόνια για να γίνουμε άνθρωποι κι άλλα 50 μετά για να φτιάξουμε ένα σωστό κράτος. 

´Υστερα μπορούμε να πάμε να κατασπαράξουμε τους βελανιδοφάγους. Μέχρι τότε, λίγη σύνεση δε βλάπτει.. 

ΥΓ. Σύμφωνα με τους μετριοπαθείς υπολογισμούς Γλέζου οι ναζί μας χρωστάνε 1,1 τρις... ξεπληρώνουμε τα 300 δις του χρέους και μένουν 800 δις για μας... τους κάνουμε και ένα κούρεμα της τάξης του 20% για να μη μας λένε ότι μας χαρίστηκαν και μένουν 640 δις δηλ. περίπου 60 χιλ στον καθένα μας... για μια τετραμελή οικγένεια 250 χιλιαρικάκια ήτοι 4 iphone με απεριόριστο χρόνο ομιλίας για 30 χρόνια, μιας Μερσεντές και ένα Smart και διακοπές στη Μύκονο για 30 χρόνια... μια χαρά...

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=552422258113587&id=352580538097761