04 Απριλίου 2013

Στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, λέμε ΤΙΠΟΤΑ!

Σύντροφοι,

Γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μια φορά, της προπαγάνδας των καθεστωτικών ΜΜΕ που θέλουν να καθορίσουν την ατζέντα, ερήμην του κυρίαρχου λαού.

Σύντροφοι, επανέρχεται τεχνηέντως το κίβδηλο ερώτημα, Ευρώ ή Δραχμή, αποπροσανατολίζοντας τις λαϊκές μάζες από τα σημαντικά, τα καίρια.

Εμείς, σύντροφοι, λέμε: OXI στα εκβιαστικά διλήμματα. Εντατικοποίηση της πάλης στους χώρους δουλειάς. Στον δικό μας κόσμο, την τέλεια αταξική κοινωνία, το νόμισμα είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

Το τεχνητό δίλημμά τους ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. Αφορά μόνο τους κεφαλαιοκράτες, τα τραστ και τους τραπεζίτες.
ΔΕΝ αφορά σύντροφοι, τον κυρίαρχο λαό που συναλλάσσεται με δελτία ζάχαρης και λαδιού στις ατέλειωτες ουρές στους φούρνους.

ΔΕΝ αφορά τη νομενκλατούρα που τα έχει σε δολάρια και ράβδους χρυσού στην Ελβετία. Ψεύτικα διλήμματα σύντροφοι. Κάλπικα. Σάπια.

Τι να το κάνω το Ευρώ, σύντροφοι, όταν ξέρω ότι στον Λαϊκό παράδεισο που όλοι μαζί θα χτίσουμε, το Κόμμα θα μου κληρώσει Μόσκβιτς εντός δεκαετίας. Μάλλον θα ΣΑΣ κληρώσει διότι εγώ θα πάρω Ζιλ, αμέσως.

Τι με ενδιαφέρει η δραχμή, όταν ξέρω ότι αν δεν εκκαθαριστώ, εκτοπιστώ ή εκτελεστώ, θα απολαύσω δωρεάν υγεία και παιδεία, υψηλοτάτου επιπέδου.

Η ανάπτυξη και η προκοπή, σύντροφοι δεν εξαρτάται από κανένα ευρώ ή δραχμή. Εξαρτάται από τον σοσιαλιστικό ιδρώτα του προλετάριου. Και μόνο! Όλα τα άλλα είναι ύποπτες σπέκουλες που κρύβουν ρεβιζιονισμό και αντίδραση.
Σύντροφοι. Η προκοπή θα έρθει από τον τίμιο εργάτη στα Κολχοζ, που έχει επιζήσει τον τεχνητό λιμό και εργάζεται, χαλυβδωμένος για τον Σοσιαλισμό.

Τον χαμογελαστό ανθρακωρύχο της 18ωρης βάρδιας στην Βορκούτα. Που δεν νοιάζεται για χρηματικά, καπιταλιστικά έπαθλα- μπόνους, αλλά για την επανάσταση. Για τον πολυπόθητο τίτλο του Εργάτη του Μήνα που θα δείξει περήφανα στην προλεταριακή του φαμίλια. Και το έξτρα δελτίο για ένα γιερμά που απονέμεται μαζί του.

Τον μετανιωμένο, πλανεμένο σύντροφο που στρώνει ράγες για τον Υπερσιβηρικό στους -35 βαθμους. Με μόνη ζέστη, το τραγούδι του, που αντιλαλεί στην Τούνδρα. Με ρούχο μια μπαλωμένη τραγιάσκα που έκλεψε από τον εκκαθαρισμένο φίλο του.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.

Σύντροφοι σηκώστε τις γροθιές σας. Προτάξτε τα στήθη σας, σηκώστε τους χαρακωμένους, ηλιοκαμένους λαιμούς σας από θητείες σε ΜΚΟ και ΔΣ ΔΕΚΟ και βροντοφωνάξτε:

ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ. ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ

Υ.Γ. Η αντίδραση, χθές έδωσε τα ρέστα της, αλλά μάταια. Σας παρακολουθώ, σύντροφοι. Και δυστυχώς σας βλέπω σύντομα να σουρώνετε τον ποταμό Τάβντα για χρυσό. Ντυθείτε ζεστά. Το πιάνει το αγιάζι.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Lavrenti Beria εμφανίστηκε στα ξαφνικά και μπορεί και πάλι το ίδιο έξαφνα να χαθεί στα σκοτεινά σοκάκια της ιστορίας. Αυτό που διαβάσατε μπορεί να ήταν το τελευταίο κείμενό του.



Πηγή:www.capital.gr