06 Απριλίου 2013

Λαγός: «Aν τους πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες»

Ένταση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στην Ζάκυνθο, όταν φοιτητές και αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν πορεία προς τα τοπικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την παρουσία του βουλευτή του κόμματος, Ιωάννη Λαγού, στο νησί.

Ο κ. Λαγός βρέθηκε στη Ζάκυνθο προκειμένου να λάβει μέρος σε διανομή τροφίμων του κόμματος αλλά και να μιλήσει το βράδυ σε πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Όταν οι συγκεντρωθέντες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής τότε ο κ. Λαγός, μαζί με άλλα μέλη της τοπικής οργάνωσης κινήθηκαν προς το μέρος των διαδηλωτών, με την Αστυνομία να αποτρέπει κλιμάκωση της κατάστασης.

Ο κ. Λαγός ζήτησε την απομάκρυνση των διαδηλωτών και να δοθούν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συγκεντρωθούν το βράδυ κατά την πολιτική εκδήλωση του κόμματος.

Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα ο διάλογος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με τους υπεύθυνους της Αστυνομίας με τον κ. Λαγό να σχολιάζει:

«Ήρθαμε να βοηθήσουμε και είμαστε αντιμέτωποι με αυτούς! Aν τους πετάξουμε στη θάλασσα, θα φταίμε εμείς και θα μας φωνάζουν φασίστες».


Πηγή: http://www.skai.gr