30 Απριλίου 2013

Ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής Τάσος Κάκος τώρα και σε ρόλο μοντέλου! [εικόνες, βίντεο]

Ευθυτενής, αγέρωχος κι επιβλητικός προσπαθεί να... περάσει το μήνυμα στην μοντέλα που τόλμησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Οπως προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη στους ποδοσφαιριστές!
Ο Τάσος Κάκος είναι μια ιδιαίτερη περσόνα. Υπερβολικά σίγουρος – σε σημείο ωραιοπάθειας – για τον εαυτό του και τις δυνατότητές του, είναι ο διαιτητής που όλοι λατρεύουν να μισούν, αλλά κι εκείνος που οι περισσότεροι ζητούν να σφυρίζει τα κρίσιμα παιχνίδι τους. Επειδή ξέρουν πως πάνω από τα οποιοδήποτε συλλογικό συμφέρον, βάζει το δικό του, άρα είναι δίκαιος.

Ο Κερκυραίος ρέφερι προκάλεσε για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον του κόσμου, όχι για κάποια διαιτητική του απόφαση, αλλά επειδή έγινε μοντέλο για μια μέρα!! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Κάκος φωτογραφήθηκε με την Βανέσα Πίτσιου για την τελευταία κολεξιόν του οίκου Θοδωρή Τραντούλη και της Chario haute coutoure. Οι φωτογραφίες είναι από το styleland.gr.





Για να μην ξεχνιόμαστε και για να μαθαίνετε κι εσείς πως προετοιμάζονται οι επαγγελματίες διαιτητές, δείτε τον Τάσο Κάκο να... ζεσταίνει τα μάτια του πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι.



Ο Κάκος ζεσταίνεται στην τελική γραμμή από lpage2424

iefimerida.gr