17 Απριλίου 2013

Συνεχίζουν να βλεπουν φαντάσματα οι ΣΥΡΙΖΑίοι... και να καλύπτουν τον καραγκιόζη @pitsirikos

Με τον φρούραρχο της Βουλής Παναγιώτη Αλιφέρη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί εάν έχει διαρρεύσει η λίστα με τα πρόσωπα που τον επισκέπτονται στο γραφείο του στη Βουλή.

Η συνάντηση έγινε μετά την ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του κ. Γιώργου Μουρούτη ότι ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον συντάκτη του Blog «pitsirikos».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον κ. Μουρούτη πως παρακολουθεί το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον κ. Μουρούτη να απαντά ότι ο ίδιος ο pitsirikos είχε γράψει στο μπλογκ του για την επίσκεψη του στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από την άλλη ότι η ταυτότητα του pitsirikos είχε γίνει γνωστό από το 2007 όταν και είχε συμμετάσχει στη συγγραφή θεατρικού έργου, παραθέτοντας, μάλιστα, και το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης από το βήμα της Βουλής λέγοντας πως «ο κ. Μουρούτης φακελώνει και αποκαλύπτει τα ονόματα όσων επισκέπτονται το γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή. Το θέμα είναι σοβαρό, ηθικής και πολιτικής τάξης, προστασίας προσωπικών δεδομένων και δημοκρατίας που θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές και εγείρει σημαντικά ερωτηματικά».

Απαντώντας η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη επισήμανε ότι «ο ίδιος ο μπλόγκερ έγραψε για την συνάντηση με τον κ. Τσίπρα. Ανάρτησε μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες. Κανείς δεν κάθεται έξω από το γραφείο του κ. Τσίπρα να κοιτά ποιοι μπαίνουν και βγαίνουν» συμπλήρωσε.

Πηγή: http://www.skai.gr