05 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Μετά τον Καρχιμάκη... εμφανίστηκε και 2ο UFO στο Λασίθι!


Ένα περίεργο αντικείμενο έγινε ορατό πάνω από τον Λασιθιώτικο ουρανό, το βράδυ της Μ. Παρασκευής, περίπου στη 01:00. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το είδαν κάτοικοι κυρίως στην περιοχή της Νεάπολης, οι οποίοι αρχικά σκέφτηκαν από επρόκειτο να αεροπλάνο, ή ακόμα και για κάποιον αστεροειδή.


Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, το περίεργο αντικείμενο μοιάζει διαφορετικό. Μία φωτεινή μπάλα που κινούνταν, η οποία, σύμφωνα με τη μαρτυρία τριών οικογενειών, υπερίπτατο σε κοντινή απόσταση πάνω από τα κεφάλια τους, και εξαφανίστηκε, παίρνοντας ταυτόχρονα ύψος, γεγονός που ξάφνιασε ακόμη περισσότερο τους αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με όσα είπαν στο cretalive.gr, οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι το κατέγραψαν με ερασιτεχνική κάμερα λίγο πριν εξαφανιστεί, το περίεργο αντικείμενο ήταν φωτεινό και έμοιαζε με μάζα από φωτιά, αφήνοντας τους, αποσβολωμένους.

Έγινε ορατό από πολλούς κατοίκους και οικογένειες και προκάλεσε ερωτήματα για την προέλευση του αντικειμένου, που «φώτισε» διαφορετικά τη νύχτα της Μ. Παρασκευής



ΠΗΓΗ: cretalive.gr