17 Μαΐου 2013

BINTEO-DSK: «Διαρροή» το τρέιλερ της ταινίας λέει η εταιρεία παραγωγής

Πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ των Καννών και στο διαδίκτυο ανέβηκε το τρέιλερ της ταινίας του Άμπελ Φεράρα «Welcome to New York» (Kαλώς ήλθατε στη Νέα Υόρκη) με θέμα τις ροζ περιπέτειες του Ντομινίκ Στρος Καν και το σκάνδαλο στο ξενοδοχείο Sofitel που τον οδήγησε στο διασυρμό και την πολιτική του αποκαθήλωση.
Στο ρόλο του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ενώ η Ζακλίν Μπισέ υποδύεται τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ. Ο ρόλος της Σινκλέρ προοριζόταν αρχικά για την Ιζαμπέλ Αντζανί, αλλά η γαλλίδα ηθοποιός δεν τον δέχθηκε για να μην συμμετάσχει, όπως είπε, σε «μια καταστροφική εισβολή στην ιδιωτική σφαίρα αυτών των δύο προσωπικοτήτων.

Στο διάρκειας 1 λεπτού και 43 δευτερολέπτων τρέιλερ κυριαρχούν οι ερωτικές σκηνές και χαρακτηριστικές ατάκες του DSK, με υπόκρουση γυναικεία βογκητά ηδονής.

«Αυτό άξιζε τουλάχιστον τον κόπο», λέει με νόημα σε ένα σημείο του τρέιλερ ο DSK κι ενώ εικόνες γυμνών γυναικών κατακλύζουν το βίντεο.

Σε μία άλλη σκηνή, όταν ερωτάται για την πιεστική ανάγκη του για σεξ, αποκρίνεται με μπλαζέ ύφος: «Τι προτιμάς εσύ; Να παίξουμε γκολφ;»

Το τρέιλερ σταματά στο περίφημο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης όπου ο Ντομινίκ Στρος Καν βγαίνει από το ντους φορώντας μόνο μια πετσέτα και βλέπει μπροστά του την καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό.

Η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, Wild Bunch, κάνει λόγο για διαρροή του τρέιλερ -και όχι εσκεμμένη μετάδοσή του- καθώς όπως υποστηρίζει πρόκειται για «ειδικό υλικό προώθησης που παρουσιάζεται σε πιθανούς ξένους αγοραστές» και «δεν προοριζόταν για το ευρύ κοινό»