02 Μαΐου 2013

Κασιδιάρης: Κανείς δεν απείλησε, ο Γερμενής δεν είχε όπλο, ο Καμίνης λέει ψέματα

Τα "σκαγια" πηραν και την Τσαπανιδου

Σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος από τον βουλευτή της Χ.Α. Γιώργο Γερμενή, τονίζοντας ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.


Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Κασιδιάρης υποστήριξε πως ο κ. Γερμενής προπηλακίστηκε από ανθρώπους της ασφάλειας του Γιώργου Καμίνη οι οποίοι ήταν ένοπλοι και υποστήριξε ότι «δεν έκανε απολύτως τίποτα», διαψεύδοντας την καταγγελία ότι γρονθοκοπήθηκε ανήλικο κορίτσι. «Κοιτάξτε το βίντεο, βλέπετε πουθενά όπλο;» δήλωσε.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η απομάκρυνση του Γιώργου Γερμενή από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ήταν παράνομη και θα κινηθούν δικαστικά, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα σημερινά επεισόδια το πρωί στο Σύνταγμα στο «συσσίτιο μόνο για Ελληνες» που επιχείρησε να διοργανώσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, τονίζοντας πως «ο λαθροδήμαρχος που θέλει να κάνει τζαμιά στην Αθήνα έκανε την ένταση για να διαφημιστεί» ενόψει δημοτικών εκλογών.

Τέλος, από τα πυρά του δεν γλύτωσε ούτε η Πόπη Τσαπανίδου, στην οποία είπε: «Εσείς λαμβάνετε έναν υψηλό μισθό και δεν κάνετε τίποτα. Εγώ δίνω τα πιο πολλά σε Ελληνες».