29 Μαΐου 2013

Τούρκοι μεγιστάνες «βυθίζουν» τα ελληνικά νησιά

Η καλοκαιρινή περίοδος άρχισε νωρίς φέτος και οι Τούρκοι φαίνεται πως θα επισκεφθουν και πάλι τα νησιά μας, όπως συνηθίζουν την τελευταία τριετία. Οπως γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, η απόβαση των Τούρκων μεγιστάνων έχει ήδη αρχίσει. Γράφει χαρακτηριστικά η Σίβυλλα:
«Οι Τούρκοι μεγιστάνες είναι ήδη εδώ. Οι πάμπλουτοι γείτονές μας καταφθάνουν με ιδιωτικά αεροπλάνα και πολυτελή yachts, στην Μύκονο, τη Σαντορίνη και το "Costa Navarino".
Η Ελλάδα, η πτωχή ταλαιπωρημένη αυτή χώρα γνωρίζει πλέον μέρες δόξας λαμπρής. Η περιοχή όπου βρίσκεται το πολυτελές συγκρότημα "C.N" που έχτισε πριν μερικά χρόνια ο αείμνηστος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος είναι πραγματικά πόλος έλξης.

Οι Turkish tycoons βρίσκονται ήδη εκεί για να πάρουν μέρος σε private τουρνουά golf. Ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη το οποίο απευθύνεται σε γκόλφερ-κροίσους. Πολυτελείς σουίτες, καμπάνες, οι μεγάλες βίλλες όπου έχουν διαμείνει ο Ίθαν Χοκ, ο Εμίρης του Κατάρ, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ έχουν ήδη «κλειστεί» για τις επόμενες μέρες. Μαθαίνω ότι πασίγνωστη Τουρκάλα ηθοποιός και ο σύντροφός της, γοητευτικός μεγαλοεπιχειρηματίας έχουν ήδη βρει καταφύγιο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Εκεί είναι σίγουρο ότι οι ιδιωτικές τους στιγμές θα παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.»