03 Μαΐου 2013

Με δικαιολογιες του κ@λου ο Παναγιωτοπουλος δεν θα κανει Πασχα σε μοναδα...

απολυτη ξεφτιλα της κυβερνησης απο τον πλεον αχρηστο υπουργο... η δικαιολογια οτι το κανει για να μην "κλεισει μεσα" τους φανταρους, μονο γελια προκαλει και δεν θα την σκεφτοταν ουτε ΣΥΡΙΖΑιος... δηλ. τωρα που δεν θα παει θα αδειασουν τα στρατοπεδα και ολοι θα πανε με αδεια στα σπιτια τους; Δεν μπορουσε να πει: "κ. Διοικητα θα ερθω αλλα δωστε κανονικα τις αδειες" ΄η να παει σε καποιο μικρο στρατοπεδο χωρις να το ανακοινωσει για να μην "τρεχουν" απο πριν τους φανταρους και να βαλει κι απ την χοντρη τσεπη του 2-3 χιλιαρικα να κερασει ενα γλυκο τους φανταρους... Ξεφτιλισμενοι "ανδρες" αντι να πουνε οτι θελουν να κανουν διακοπες μας λενε μαλακ@ες... Αλλα τι τσιπα να περιμενεις απο ανθρωπο που πηγε στην αλλαγη αρχηγου στη Σχολη Ευελπιδων με 10 μπραβους-σωματοφυλακες που ειχαν εντολη να μην τον πλησιασει κανεις, επειδη φοβοταν τους αξιωματικους!! Αντε ρε Σαμαρα στειλτον απο κει που ηρθε...]

Ο υπουργός Άμυνας αποφάσισε φέτος, για πρώτη φορά στα χρονικά, να μην επισκεφτεί στρατιωτικές μονάδες ώστε να μην αναγκάσει τους στρατευμένους να κλειστούν στα στρατόπεδα.


Οπως γράφει ο Βηματοδότης ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σκοπό να πάει, αλλά οι επιτελείς του είπαν ότι «θα σας καταριούνται οι φαντάροι που θα τους κλείσετε μέσα» και άλλαξε γνώμη.

Άλλωστε, οι «υπερπαραγωγές» εορτές του Πάσχα στα στρατόπεδα με οβελίες, χορούς, κλαρίνα και χορευτικά συγκροτήματα έλαβαν τέλος εδώ και δύο χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.

Πηγή: Φέτος οι φαντάροι θα ψήσουν αρνιά χωρίς τον υπουργό Αμυνας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/103520#ixzz2SDurYquD