02 Μαΐου 2013

Σαμαράς προς αστυνομικούς: Σας χρωστάμε

«Γνωρίζουμε τι τραβάτε, είμαστε δίπλα σας», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

«Είμαι εδώ όχι μόνο για να σας ευχηθώ αλλά και για να σας ευχαριστήσω ολόθερμα εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού», τόνισε ο κ. Σαμαράς και απευθυνόμενος στους αστυνομικούς επισήμανε: «Υπερασπίζεστε καθημερινά με αυταπάρνηση και επιτυχία την ασφάλεια των Ελλήνων και η ασφάλεια είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας αλλά και προϋπόθεση της επιτυχίας μας».

Κατά την άποψη του προωθυπουργού, «υποχρέωση της πολιτείας θα είναι να αποκαταστήσει τις θυσίες όλων εκείνων που έκαναν το καθήκον τους».

Μετά την ενημέρωσή του από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη για τρέχοντα θέματα, ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι η πολιτεία θα αποκαταστήσει τις μισθολογικές αδικίες σε βάρος των αστυνομικών.
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε δίπλα σας. Σήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη, είναι μέρα συνείδησης. Και είναι καθήκον μου να είμαι δίπλα σας και να σας πω αυτά τα λόγια», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Γνωρίζουμε το τι τραβάτε», τόνισε εμφατικά ο κ. Σαμαρας και συμπλήρωσε: «Θέλω να ξέρετε ότι όλοι μας σκεπτόμαστε και αγωνιούμε την μέρα εκείνη που θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε ως πολιτεία όλα εκείνα που σας χρωστάμε για το θαυμάσιο έργο που έχετε προσφέρει».

Με αφορμή την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να μοιράσει τρόφιμα στην πλατεία Συντάγματος ο Νίκος Δένδιας διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι η ευνομία εφαρμόζεται παντού και στην πλατεία Συντάγματος.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player