22 Μαΐου 2013

Αυτοί είναι οι δύο μαλάκ@ς που κατηγορούνται για ρατσιστικές επιθέσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία των δύο δραστών που συνελήφθησαν με την κατηγορία της συμμετοχής σε Τάγματα Εφόδου που πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα οι δύο άντρες κατηγορούνται για συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις, με ρατσιστικά κίνητρα, σε βάρος υπηκόου Καμερούν.

Πρόκειται για τους:
Α) ΠΕΡΡΗ Γεώργιο (αριστερά στη φώτο) του Στυλιανού και της Θεραπείας, που γεννήθηκε το 1979 στη Χίο και κατοικεί στην Αθήνα και



Β) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Νικόλαο (δεξιά στη φώτο) του Κωνσταντίνου και της Ευανθίας, που γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα.



Υπενθυμίζεται πως οι δύο άνδρες κατηγορούνται για τον εμπρησμό μπαρ αλλοδαπού στην οδό Λεμεσού στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΕΛ.ΑΣ τονίζει πως η δημοσίευση αυτή, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών των προσώπων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 11414 (όλο το 24ωρο) της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

iefimerida.gr