20 Μαΐου 2013

Αλέξης: Το χρονικό μιας προδοσίας

Όταν τα μέλη των συνιστωσών βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στους ηλίθιους ακτιβισμούς ή έπαιζαν το κεφάλι τους κορώνα γράμματα σε αντάρτικα πολεων ή "αντιμνημονιακές - αντισυστημικές διαδηλώσεις", ή έτρωγαν τις "ψιλές" (ή/ και χοντρές, δεν αντιλέγουμε) στη ΓΑΔΑ και έτρεχαν οι δικηγοραίοι και οι Λαφαζάνηδες να τους βγάλουν έξω, έχοντας ήδη στιγματιστεί από την κρατική εξουσία...
όταν έπαιζαν το κεφάλι τους κορώνα-γράμματα και μάτωναν στο πεζοδρόμιο (έστω για τους χαζούς λόγους που μάτωναν) ενώ ο Αλέξης το μόνο που έκανε ήταν να λέει τις εμπρηστικές μπαρούφες του από απόσταση ή τα χαζά τσιτάτα του Μάο για τη "μεγάλη αωαταραχή, ωραία κατάσταση" και να τρώει ποπ-κορν βλέποντας τα επεισόδια από την τηλεόραση τότε ήταν καλοί, ήταν οι "αγωνιστές", η "μαχόμενη αριστερά".

Τώρα που είναι να πάρουμε το bonus της "συστημικής" προσαρμογής και σφίγγουμε τα χέρια των βιομηχάνων οί ίδιοι άνθρωποι που σε στήριξαν Αλέξη έγιναν "περιχαρακώσεις" και το μόνο που δικαιούνται είναι η θέση του "παρατηρητή" και να στέκονται σούζα μπροστά στη μούργα του Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ της δεκ. του 80 που έκανε μεταγραφή στο συνονθύλευμα σου μπας και σώσει το τομάρι της και την προσοδοθηρία της.

Τόσος αριβισμός, τόσος οπορτουνισμός, τόση ξεδιαντροπιά.

Ντροπή σου.

Αχ βρε αφελή Λαφαζάνη...

Αυτός μέσα στην πολιτική και οπορτουνιστική τύφλα του βλέπει μπροστά του το άγιο Παπανδρεικό δισκοπότηρο της εξουσίας (άλλοι καιροί, άλλα δεδομένα, άλλη χώρα βέβαια τότε) και εσύ μιλάς για "το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατραπεί σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που θα αποξενωθεί από τα κοινωνικά στρώματα που το στηρίζουν, όπως συνέβη σχεδόν με όλα τα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης" και θέλεις την "Καταπολέμηση κάθε ενδεχόμενης τάσης αναδίπλωσης και εξετάσεων συστημικής «υπευθυνότητας». "

Τι πας και λες τώρα στον άνθρωπο; Ακόμα δεν πήρατε χαμπάρι "με ποιον έχετε να κάνετε" που είπε κάποτε και ο ίδιος; Αυτός αγόρι μου σας έχει πουλήσει ήδη και απλά σαν καλός υπάλληλος κοιτάει να πιάσει "τα νούμερα" για να πάρει το bonus του, τι του τη χαλάς τώρα με αντισυστημικές συνεργασίες, νεο ριζοσπαστικό ιδεολογικό κύμα και τα τοιάυτα, ο τύπος πλέον είναι αλλού.

Απλά έκανε το λάθος να μην ελέγξει τον εριστικό εκ του ασφαλούς χαρακτήρα του και το απύλωτο στόμα του και έκανε περισσότερους εχθρούς από όσους χρειαζόταν.

Τελειώνετε μαζί του γιατί θα σας ξευτελίσει, το παιδάκι είναι σε trance, δεν καταλαβαίνει ούτε από ιδεολογική συνέπεια, ούτε από τίποτα. Το bonus του θέλει, και για αυτό σύμφωνα και με τα δικά του λόγια, "θα συμμαχήσει ακόμα και και το διάολο" να το πάρει, δεν πάει να καταστραφεί και το κόμμα του και η ίδια του η χώρα.

Ξυπνήστε οκέι στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί με αυτόν που μπλέξατε, όχι εξουσία δεν πρόκειται να δείτε, αλλά θα ξεφτιλιστείτε τελείως.
Παρατηρητήριο Δηλώσεων Τσίπρα - Κανέλλη και λοιπών παρανοικών