14 Μαΐου 2013

Γιατί ο Σκουρλέτης αμφισβητεί την ύπαρξη τραυματιών στα επεισόδια στις Σκουριές ;


Σε άλλες εποχές τέτοιες αναφορές θα προκαλούσαν την εισαγγελική παρέμβαση όπου με συνοδεία γιατρών και ενδεδυμένος ζουρλομανδύα ο «δράστης» θα οδηγούνταν αμέσως στο Δαφνί. Σήμερα όμως η Δημοκρατία είναι πιο … πολιτισμένη , πιο … ανθρώπινη και επιτρέπει σε πολιτικούς τύπου … Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητούν ότι στις Σκουριές της Χαλκιδικής δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι.

«Δεν επιβεβαιώνεται η εικόνα που παρουσιάζεται από την Αστυνομία. Δεν υπάρχουν τραυματισμένοι. Μεχρι και τα νοσοκομεία διέψευδαν οτι υπήρχαν τραυματίες αστυνομικοί από σκάγια όπλων» είπε μιλώντας στον Alpha 98,9 και πρόσθεσε: «Αν δεν έχει συμβεί και δημιουργείται από την αστυνομία μια εικόνα για τη δημιουργία εντυπώσεων είναι ακραίο και επικίνδυνο».

Δύο τινά συμβαίνουν α) ή προσπαθεί να εξαπατήσει τον κόσμο ή β) προσπαθεί να εξαπατήσει τον εαυτό του. Το να μην ξέρει ότι ένας αστυνομικός νοσηλεύεται με 30 σκάγια στο κορμί , στο ΑΧΕΠΑ είναι αδύνατο ειδικά για τον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν συμβαίνει το πρώτο, πρόκειται για κολάσιμη κακοήθεια. Αν το δεύτερο , πρόκειται για άνθρωπο που έχει το ακαταλόγιστο και άρα δεν μπορεί να καταλαμβάνει δημόσιο αξίωμα.

parapolitika.gr