26 Μαΐου 2013

Η Μπάγερν εκδικήθηκε τον... Σούμποτιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ματς στο "Γουέμπλεϊ" είχε τελειώσει και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου είχαν στήσει ένα τρελό πάρτι στο χορτάρι του "Γουέμπλεϊ" μεθυσμένοι από τη χαρά της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ένας "Βαυαρός" αποφάσισε να "ασχοληθεί" με έναν αντίπαλό του.


Ο λόγος για τον Τζερόμ Μπόατενγκ, με τον φωτογραφικό φακό να τον απαθανατίζει την ώρα που φώναζε πάνω από τον σκυμμένο (και απογοητευμένο) Νέβεν Σούμποτις, κάνοντας πολλούς να απορούν με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Για όσους πάντως έσπευσαν να μιλήσουν για "unfair", υπάρχει και η απάντηση από πλευράς Μπάγερν, η οποία βρίσκεται σε ένα ματς των δύο ομάδων τον Απρίλιο του 2012.

Συγκεκριμένα στον περσινό αγώνα πρωταθλήματος Ντόρτμουντ-Μπάγερν στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ", με το οποίο οι Βεστφαλοί εξασφάλισαν τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.



O Μπόατενγκ δεν... ξέχασε την συμπεριφορά του Σούμποτιτς απέναντι στον Ρόμπεν σε περσινό ματς των δύο ομάδων και "ανταπέδωσε" στον τελικό

Σε εκείνο το ματς, η Μπάγερν είχε την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα όμως την "πέταξε στα σκουπίδια" ο Ρόμπεν με ένα χαμένο πέναλτι (1-0 το τελικό σκορ για τους γηπεδούχους με τον Λεβαντόβσκι), με τον Ολλανδό άσο να δέχεται αμέσως μετά την φραστική "επίθεση" του Σούμποτιτς face-to-face.

Η εκδίκηση όμως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, με τον συμπαίκτη του Ρόμπεν, Μπόατενγκ, να μην ξεχνάει το συγκεκριμένο άσχημο περιστατικό και να "ανταποδίδει" με θύμα αυτή τη φορά τον Κροάτη σέντερ μπακ των "κιτρινόμαυρων".

Σούμποτιτς vs Ρόμπεν (Απρίλιος 2012)


Ο Σούμποτις πανηγυρίζει μπροστά στη μούρη του... από texniti