22 Μαΐου 2013

Γελανε και οι πετρες με τη λασπη του πρασινοφρουρου Παπαχρηστου εναντιον του Σαμαρα, για τον διορισμο Γιανναρη

-Τι ψεμματα λεει ο Παπαχρηστος;
-Τι απανταει ο Γιανναρης;
-Ποιος ειναι ο "γιατρος" που τον κατηγορει και γιατι;

Μιλαμε για τον γνωστο ειδικο λασπολογο, Γιωργο Παπαχρηστο, που προσπαθει εκτελωντας εντολες ΠΑΣΟΚ να τσαλακωσει την εικονα Σαμαρα με ψευδη στοιχεια, οπως εκανε παλαιοτερα οταν ελεγε οτι ο Καραμανλης χαζευει στο Μαξιμου και ο Καραμανλης ηταν στην Ισπανια ΄η οπως εκανε προσφατα με τον Γιωργακη και το ταξιδι που κοστισε 200.000 για να βγει ο ιδιος σε λιγες μερες και να πει: "εκανα μωρε ενα μικρο λαθακι και προσθεσα ενα μηδενικο, πως κανετε ετσι;"

Συμφωνα με τον Παπαχρηστο λοιπον ο "Σαμαρας διορισε καποιον καταδικασμενο χωρις μεταπτυχιακο σε θεση ευθυνης"

Δειτε τι γραφει και διαβαστε μετα και ποια ειναι η αληθεια:

Σύμφωνα με «Τα Νέα», ο κ. Γιάνναρης είναι άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χωρίς να διαθέτει μεταπτυχιακό διορίστηκε στις 30 Απριλίου επικεφαλής της Επιτροπής και εμφανίζεται πλέον ως κάτοχος του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας.

Σύμφωνα με αναφορά, τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Γιάνναρης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρίπολης για παράβαση καθήκοντος την περίοδο που διετέλεσε επικεφαλής του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος που γράφει την είδηση στην εφημερίδα προσθέτει ότι η απόφαση δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη, παρότι έχουν περάσει 4 μήνες και λέει:

«Πώς είναι δυνατόν να διορίζεται σε μια τόσο κρίσιμη θέση ένας καταδικασθείς έστω και πρωτοδίκως;... Αφιερώνω την περίπτωση Γιάνναρη αποκλειστικά στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος έχει αφιερωθεί στο κυνήγι των επιόρκων και τον ρωτώ ευθέως αν ο νεοδιορισθείς ανήκει σε αυτή την κατηγορία» γράφει.
Καλα το ο "Σαμαρας διορισε τον Καλαματιανο" δεν αξιζει καν να το σχολιασουμε... αλιμονο αν καθε Καλαματιανος που διοριζεται οπουδηποτε ειναι επιλογη Σαμαρα...

Το οτι δεν εχει μεταπτυχιακο ο κ. Γιανναρης επισης δεν χρειαζεται να το σχολιασουμε αφου το βλεπετε (μαλιστα ο "εγκυρος" πρασινοφρουρος προσπαθει να μπερδεψει τους αναγνωστες λεγοντας καπου οτι δεν εχει διδακτορικο και καπου αλλου οτι δεν ειχε οταν διοριστηκε στις 30 Απριλιου αλλα το εβγαλε απ' την τσεπη τις τελευταιες 20 μερες...) ... και βλεπετε οτι το εχει εδω και 13 χρονια...



Οσον αφορα την "καταδικη" σε πρωτο βαθμο διαβαστε την απαντηση του κ. Γιανναρη, στη λασπη Παπαχρηστου για να φριξετε με την αιτια.... μετεθεσε γιατρο (το 2006) απο το νοσοκομειο Καλαματας στο ΚΥ Μεσσηνης προκειμενου να καλυψει με ουρολογο τους εκει "κακομοιρηδες" κατοικους... και οταν λεμε τον μετεθεσε μη φανταστειτε μονιμα... μιλαμε για ενα τριμηνο το χρονο!!
Απάντηση Χρήστου Γιάνναρη
για σημερινό Δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»

Σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση δικαστηρίου που αναφέρεται στο δημοσίευμα της στήλης σας, σας γνωρίζω τα ακόλουθα:

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου την περίοδο 2004-2007 στη θέση του Διοικητή ΔΥΠΕ Πελοποννήσου υπεβλήθη μήνυση από εργαζόμενο ιατρό, η οποία εξετάστηκε πρόσφατα πρωτοδίκως:

Η πρωτόδικη απόφαση και για την οποία δεν έχει γίνει –ακόμα- γνωστό το σκεπτικό της, προήλθε μετά από τεκμηριωμένη αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας και χρονικά πολύ αργότερα από απαλλακτική διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.

Το θέμα αφορούσε δύο τρίμηνες, σύμφωνα με το νόμο μετακινήσεις (μία για κάθε έτος) Ιατρού Ουρολόγου από το Νοσοκομείο Καλαμάτας στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης τα έτη 2006 και 2007.

Η μετακίνηση έγινε νόμιμα και έγκαιρα και ήταν επιβεβλημένη για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος και τη διασφάλιση του υπέρτατου δημόσιου αγαθού της υγείας. Σας διαβεβαιώνω ότι και σήμερα αν βρισκόμουν στην ίδια θέση και υπήρχε αντίστοιχη ανάγκη για τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος συνανθρώπων μας, πάλι το ίδιο θα έκανα!

Τέλος σε ό,τι αφορά την αναφορά σας περί δήθεν καθυστέρησης λήψης των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών μου, σας επισυνάπτω όλους τους προ δεκαετίας μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών μου.

Χρήστος Γιάνναρης
Οικονομολόγος E.M.Sc in TQM (2000)

Δειτε τωρα και ποιος ειναι ο ανθρωπος που του εκανε τη μηνυση....

Σε πολυ μεταγενεστερο χρονο, το 2008, οπου δεν υπαρχει Γιανναρης, ο Υποδιοικητης της Υγειονομικης Περιφερειας Πελοποννησου, Ηπειρου, Δ. Ελλαδος και Ιονιων ζητα να τον θεσουν σε αργια γιατι δεν λειτουργει καθολου η ουρολογικη κλινικη στην Καλαματα καθως ολα σχεδον τα περιστατικα τα στελνει στη Σπαρτη!!!

Προσεξτε οτι ο Διοικητης λεει: "οταν ελλειπε για 2 τριμηνα η κλινικη λειτουργουσε αψογα απο τους υπολοιπους γιατρους"!!!

Δειτε το εγγραφο στο οποιο αναφερετε οτι εις βαρος του εν λογω "γιατρου" εκκρεμουν και αλλα πειθαρχικα παραπτωματα που δεν εχουν εξεταστει ακομα:

Αυτος λοιπον ειναι που κατηγορει τον Γιανναρη και ο Παπαχρηστος αρπαζει την ευκαιρια να επιτεθει στον Σαμαρα... ο κοσμος βεβαια γελαει γιατι ξερει: Σε λιγες μερες ο πρασινοφρουρος Παπαχρηστος θα ζηταει παλι συγγνωμη για το μικρο λαθακι που εκανε...

ΥΓ. Προς το παρον δεν ειναι υπαρχει λογος να αναφερθουμε και σε αλλες πληροφοριες για την επαρκεια του "γιατρου" συντροφου του Παπαχρηστου...